שלום לניקה
מעניינים הדברים שאת כותבת. כל כך מודעת, וכל כך קרובה. ואפילו שכך, מהססת, עוצרת, לא בטוחה, . . . קראתי את כל השירשור עד עכשיו, ואזמין אותך למסע שונה, ברשותך. אני רוצה לצאת מנקודת הנחה שאת לגמרי צודקת. שאת רואה את הכל נכוחה. את יכולה להיות צודקת לגבי עבר ואולי הווה, העתיד לא מובטח לך - גם לא העתיד הגרוע. בואי נראה מהם הדברים שכתבת. * חוששת שבעתיד לא תצליחי לממש את עצמך ואת כשרונותייך. ::: או שכן או שלא - זה עתיד. * מחליטה כל יום לשנות את הדרך הפאסיבית שלי ::: זה יפה שאת מחליטה לשנות את הדרך הפאסיבית שלך. חשבת שאולי יש משהו בעייתי בעובדה שאת מקבלת את אותה ההחלטה כל יום? למה צריך להחליט שוב אם עשית את מה שהחלטת? המממ . . . בעצם מה החלטת? מה לא לעשות? שווה לנסות להחליט משהו שאת רוצה לעשות - לא עניין של הימנעות. * מסוגלת לבצע פרוייקטים קצרים בהצטיינות. ::: בואי נשמור את זה - זה מידע נפלא. * אוכלת את עצמי מול כתבות אינטרנט על כוכבים וכוכבות מצליחניים ::: שווה מחשבה נוספת. לא כך? * נכשלת. ::: נגיד שאת צודקת
* אני מבוגרת מידי כדי לפרוח מבחינת קריירה ::: נגיד שאת צודקת
* אחרת ::: נגיד שאת צודקת
* אנשים בגילי כבר יצרו דברים גדולים ::: עובדה. * מפחדת גם מהריון שיסתום את הגולל על חיי ::: שווה מחשבה נוספת. לא כך? * מפחדת לאבד שליטה ::: שווה מחשבה נוספת. לא כך? * אני כבר ממש נואשת ::: שווה מחשבה נוספת. לא כך? * אני מרגישה שכל החיים אני באותו לופ ::: שווה מחשבה נוספת. לא כך? * חסרה לי ההנעה הנורמלית שיש לרוב האנשים. אצלי היא כבויה ואני לא מצליחה בשום אופן לעורר אותה ::: נגיד שאת צודקת
* לא יוזמת. לא יוצרת. ::: את מכירה את עצמך. * מרגישה שיש לך מה לומר ::: * כשמגיע הרגע להוציא לפועל אתחמק בכל דרך אפשרית ::: את מכירה את עצמך. תראי כמה דברים את אומרת, ואני רק הגעתי לתחילת ההודעה השניה שלך. זה מאד חשוב כי יש לך הרבה מה לבחון, מהיכן ללמוד על עצמך ואפילו דברים לשנות רשמת כאן. אז מה הוא המסע שאני רוצה להזמין אותך לקחת? ראשית תביני שלא יקרה כלום כל עוד לא קרה כלום, וזה לא כל כך מובן מאליו. הכוונה היא שכדי שיקרה משהו - משהו חייב להשתנות. והנה ההזמנה. תשלימי את הרשימה שהתחלתי ע"י קריאת כל ההודעות שכתבת והתייחסות למה שאת כותבת. עברי על הרשימה השלמה ותראי מהו הדבר שהכי מפריע לך מכל הרשימה. חשבי במה תרצי להחליף את הדבר הזה. את מוזמנת להשקיע את כל כולך במימוש השיפור שבחרת. אם תרצי לשתף אותנו בתהליך - כל מה שעולה בדעתך הוא שיתוף מעניין הצלחה רבה לך איציק