משוררת עירומה

משוררת עירומה

תחת ערבה בוכיה המשילה כדמעות היזדהות עליה משוררת יושבת בצילה אל מול נפשות מכריה וכך בשירים חושפת לפניהם רגשותיה פותחת דלתות לחדרי ליבה סודות כמוסים מעברה חוויות ההוויה ומשאלות אותן אוספת היא לעתידה ומכריה בתענוג מתמכרים לקולה לשירתה הענוגה מבקשים - הסירי את המנעולים נשמה טועה והיא עומדת כחווה לפני התפוח מתמכרת לנחש הפיתוי ממשיכה להקריא שיריה לחשוף רגשותיה ובפעם הראשונה בחייה הופכת היא למשוררת עירומה

ערפד

New member
מלאך בודד, עשית זאת שוב!!!

פשוט מדהים... התיאור של משורר בזמן הכתיבה הוא כל כך נכון... כולנו ``פותחים מנעולים`` מספרים את סודות ליבנו... פשוט מדהים... ערפד

שרית21

New member
אומנות ומוות

במאי מת בתוך סרט צייר מת על הבד צלם מת דבוק כחותמת על עין המצלמה משורר מת ולוקח מילים גנוזות ומשאיר קדושות שחקן מת עם מאה אנשים שבו רקדן מת לצלילי המוזיקה פסל מת עם תבליט שמסרבת לעזוב וישנו אומן שלא מוגדר שמת והשאיר יצירה חיה ולא גמורה ספק מאמינה באומן המת וללא ספק אם היא תאחז במת סופה להכחד

לאמר את האמת...

לא הבנתי ! הסבירי נא לי ! למה הכל שלילי ? למה מוות ? מה הרעיון ???

שרית21

New member
הסבר למלאך בודד

לדעתי השיר לא כל כך שלילי הרעיון העיקרי היה להטביע חותם כל אומן עושה זאת בדרך שלו המשורר כותב הצייר מצייר הפסל מפסל כל אחד ודרכו ואהבתו אני אישית חייבת ליצור כדי להמשיך לחיות אין לי קיום בלי האומנות שלי קיצוני מידיי אבל בזה אני מאמינה

המממ....

אני אוהבת את ה``אני מאמין`` שלך אבל כתבת שיר שכולו במוות... מעניין... תודה על שהארת את עיני !

נעמה 21

New member
ברכות

שלום מלאך בודד היכולת לבודד עצמך מכל הסובב אותך הן האנושי והן האישי מן המחשבות החיצוניות ולהיכנס אל התוך של הנשמה ולהוציא שיר מתוכה. היא זכות גדולה וזוהי רק ההתחלה... בהצלחה.

HAMAMI

New member
האם ישנן עוד אהבות כמו האהבות ההן

בוקר טוב לענבל ולכל באי הפורום! את הספר ``בקצה הזרת`` של הסופר הנפלא א.שמאלי קראתי במשך השנים האחרונות מאז שהגיע לידי לפחות 10 פעמים בשנה. כל סיפור המובא בספר הינו עולם ומלואו בפני עצמו. בסיפור ``סיפורה של מטפחת`` הכלול בספר הנפלא הזה ישנו קטע קטן מאוד שריגש אותי במיוחד, המספרת מביאה את סיפורם של הוריה שהגיעו לפני קום המדינה והיו ממקימי מושבות הגליל. הציטוט הינו לאחר שנפטרה אימא האהובה: `` וכשנעצמו עניה לנצח, הורדנוה מהמיטה, השכבנוה על הארץ וכיסינ אותה במטפחתה. בעצם ידיו העלה אבא את הנרות בפמוטים והעמידם למראשותיה. אחר נטל ספר תנ``ך ופתח פרק ב` בירמיהו, עמד מול אשת נעוריו, שמסרה לו את כל חייה באהבה וחסד, ובקול רווי חיבה וצער, געגועים ותודה שר לה מדברי הנביא מענתות: ``זכרתי לך חסד נעורייך, אהבת כלולותייך לכתך אחרי במדבר, בארץ לא זרועה``... וישבנו כולנו על גבי הארץ אבלים ומחשים וידענו: אהוב אהב אבא את אימא אהבה רבה, כאהבה אשר שר עליה המשורר משיר השירים``. ואני שואל אתכם כל באי הפורום הנכבדים: ``האם ישנן עוד אהבות כמו האהבות ההן?`` . לא, רבותי, היום הכל מלאכותי ומצועצע. הבה ונודה על האמת תסתכלו מה קורא סביב מלבד תאוות הבשרים אשר סובבת אותנו אין אהבה אמיתית בעולם - כך לפחות אני משוכנע. ואני בטוח שרבים יחלקו עלי ובצדק. הדור הזה דור האינטרנט ה X.T.C .הטריפים , האסיד, הL.S.D , הסקס הפרוע, החוצפה הבלתי מוסברת של בני הנוער כלפי המבוגרים. כל המרכיבים הללו ועוד אינספור מרכיבים שלא הכללתי גורמים לאהבה המזוייפת שאנו כביכול חשים להיות כמות שהיא. כן רבותי, האהבה נגמרה נשאר רק הסקס. שלכם אורי

אהבה....

שלום לך אורי ! העלית סוגיה מאוד מעניינת... אני חייבת לציין שבכדי לענות עליה נדרש לי הזמן הייתי עסוקה בחיפוש אחר המילים המתאימות אני מקווה שמצאתי, אני מקווה שאצליח להעביר את הרעיון בו אני מאמינה... אהבה... אני דווקא מאמינה שכן ! ישנן עוד אהבות כמו האהבות ההן !!! רק צריך לחפשן היטב מתחת לפני השטח בחברה בה כולנו עוטים מסכות ומתחבאים מעצמנו תחת מעטה של קשיחות, מתח ועצבים כן חברה תחרותית אנחנו - וזה המחיר שאנו משלמים ! אך אם ``נקלף קצת את הטיח`` נגלה שיש אהבה בכל אחד מאיתנו כן, אנחנו שהוגדרנו כ``דור מזויין`` בידי משורר שאין צורך להציג את שמו (הוא תפס הרבה כותרות בפרובוקציות אותן ביטא) ובכל זאת - אביב גפן. אותו משורר ``באותה נשימה`` כתב שיר אהבה לאילנה ``הו, אילנה...`` חומר למחשבה !!! אני מבקשת לסיים את דברי במשפט שכבר כתבתי היום... ציטוט משירתו של ביאליק - ``הכניסיני`` `` אומרים אהבה יש בעולם... מה זאת אהבה ? `` המממ... מה זאת אהבה ?

HAMAMI

New member
אהבה - הפולמוס רק החל

ערב טוב! ענבל מי שליבו מלא אהבה לזולת, רגש ונפש של משורר וסבלנות לשמוע ולשפוט את כולם, ולהטיף לכולם בדרכי נועם מחד ובתקיפות מלאת מוסר השכל מאידך. בוודאי, ובוודאי שיכתוב תגובה מלאת רוך ואופטימית כתגובתך. איני בא לומר שאת אינך רואה את הצד האפל של החיים. להיפך, את לבטח רואה ויודעת הכל בדרכך שלך. אולם לדעתי את מפיקה מכל הרוע שבעולם דווקא את הטוב שבו.ואם באהבה עסקינן אז אדרבא ואדרבא. על כל פנים, אני כמוך מציאותי אלא שאני מביע פסימיות בדברי מפני שנקעה נפשי מכל הרוע והאופל המשתלהבים מסביבנו.לא, איני אדם פסימי מטבעי ,אולי הכל בא לי עקב הספרים וכל כולי שקוע באשליה המתוקה שבקריאתם, ואיני מוכן לקבל דברים מציאותיים כהוויתם. בכל מקרה נתת לי חומר למחשבה ואני אנסה לחפש היכן מסתתרות להן אותן אהבות אמיתיות כמו של פעם. תודה אורי

HAMAMI

New member
המשוררת העירומה לבושה בחן ויופי

לענבל בוקר טוב! מה זה?! את עוד ``מעיזה לדבר עלי``?! מה זה הקטע הנפלא הזה? ולא בכדי,כפי שהבחנתי בעין בלתי מזויינת (הספקתי לקרוא את רוב המאמרים והתגובות שלך)הכתיבה שלך מתבטאת בצבע ועומק חזקים מאוד , אני מבחין בראיה עמוקה מאוד וטון ספרותי חזק, באופן הרצאה מפוקח ספוג הומור וביקורת הקלוע בביטויים קולעים ופוגעים במטרה באמת הערומה שבהם. הקטע המובא כאן מזכיר לי את דבורה הנביאה, גם היא ישבה תחת העץ ושרה את שירת דבורה המפורסמת. אגב ריגשה אותי הדאגה הכנה לאור המצב השורר בארץ תמשיכי כך אורי

אני מודה לך מעומק ליבי !!!

על הפירגון הרב שבדבריך, על המחמאות, על העידוד, על חיזוק המעמד הסיפרותי שלי (הן בעיני עצמי והן בעיני האחרים) אינך יכול לתאר עד כמה מילותיך חשובות לי עד כמה דעתך (ודעת החברים לפורום) חשובה לי אני יושבת מול מילותיך נפעמת מהתרגשות כלא מאמינה... תודה לך אורי תודה ענבל

saharur

New member
העירום שלך

הוא הכסות המכסה את ליבינו ונותן בנו את האומץ והתעוזה להמשיך

למעלה