טוב אני אתחיל..
אין לי מה לרשום אז אני ארשום לכם שיר טוב אז זה השיר החביב עלי ביותר לתקופה זו אוטו זבל אטו זבל אוטוזבל בוא וקח אותי איתך אוטו זבל תן ל בית אוטו זבל משפחה אוטו זבל, קח אותי איתך! אוטו זבל מי אוהבת מי אוהבת רק אותך אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי איתך אוטו זבל, קח אותי איתך! אם בעבר היה לי גבר לא קרה ביננו כלום הוא רק שבר לי את הלב ורק קרע לי את הקרום אחרין היו עוד שניים אחריהם כמה מאות ומרוב שכבר ספרתי כואבות האצבעות אוטו זבל אוטו זבל כל חיי סמים היה אם להיות עמוק בזבל לפחות בנסיעה אוטו זבל, קח אותי איתך! אין דבר הוא לא עוצר יותר כי אין עלי מכתב החלבן הוא לא רוצה בי עוד כי אין בי עוד חלב אלטיזחן לא הספיק שהלב הוא מזהב אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי עכשוי אוטו זבל יש לי חבל שתלוי מהתיקרה אוטו זבל אוטו זבל זה עוד יגמר ברע אוט זבל, קח אותי איתך! אם בעבר היה לי גבר.. אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי איתך אוטו זבל תן לי בית אוטו זבל משפחה אוטזבל, קח אותי איתך! טוב יש הרבה "אוטו זבל " בשיר מה ככשרים את לא שמים לב כ"כ אנשימים לא לצחוק על השיר הוא יפה ונראה לי שאני היחידה בעולם שאוהבת אותו טוב בכל מקרה תשתעממו בכיף...