משועמם מהנגינה שלי...

Shykedmi

New member
מורה? לא בדיוק.

הייתי פסנתרן בבית צבי כמה שנים לזמרים, ועזרתי בכל מיני קורסים בתיאטראות לילדים. אני גם מנגן בMR HEAVY AND MS LOW. רינג אה בל?
שי

צוללת13

New member
פוליס

סטיוארט קופלנד - אחד המתופפים המקוריים.תמיד חשבתי שיש להם אחלה שירי פופ אבל קצת "צ'יזי", כמו שאומרים, ואז הפנו את תשומת ליבי לתיפוף של קופלנד - איזו מוסיקאליות! אז תקשיב..אולי זה יביא לך השראה! וגם
לכל מה שנאמר כאן לפני (למרות שב TOOL עוד לא יצא לי להתעמק...) בהצלחה!!

מיוחד4

New member
המלצה

ללד זפלין יש המון קטעים מעולים וכמובן את בונזו המתופף האגדי שאפשר לשמוע מתופפים היום מושפעים מסגנון הנגינה שלו קטע אחד טוב שהייתי מתופף הרבה הוא in my time of dying מתוך האלבום הכפול פיזיקל גרפיטי. נסו את זה גם.

brass monkey

New member
../images/Emo32.gif סתם אני מתעניין...בקשר לטול..

כמה מתופפים בפורום הזה יכולים לבצע את השירי של טול? (אני לא מדבר על חלקים קלים, או שיר פשוט - אלא המתופף בשיאו) יש בכלל משהו? (זה נשמע לי כל כך מרוחק שנראה לי רק בעוד 10 שנים (בתקווה) אני אצליח
)

singlestroke

New member
בלי להעליב או משהו

אבל כנראה יותר דני קארי אחד הפסיכים, ורק לתפוס את הרעיונות שלו והנגינה שלו זה ציון דרך מטורף ובכלל, מדברים על זמן למידה. תנסה ללמוד שיר אחד של פורקיופיין טרי, שיר סביר. אחי - אני לא מגזים אם לוקח לך שנה להושיב אותו פיקס.

ron2561

New member
בגלל זה מתחילים עם שיר פשוט שלהם ;-

ולאט לאט להתקדם ברמה. אני בדיוק עבדתי על שיר נחמד שלהם nine cats מתוך האלבום הראשון on the sunday of live . אחלה שיר, משום מה הוא תפס אותי חזק.

brass monkey

New member
כן. ללא ספק.

אני עדיין לא למדתי שיר פרפקט(שיר קשה) - אבל בן דוד שלי למד את בלאק הול סאן של סאונדגרדן - שתיאורטית זה שיר קל - אבל בשביל ביצוע מושלם - הוא קשה לאללה...

WinterZ

New member
צ'אלנג' לפורום..

אני רוצה לראות מישהו פה מנגן את Fourty Six & 2 של Tool. משום מה, אני לא רואה את זה קורה יותר מדי מהר. =]

brass monkey

New member
זה דווקא נשמע שיר ממש ממש קל...

מוזר....הוא 3 דקות השיר? או ששמעתי חלק?

למעלה