משום מה...

טאלנה

New member
משום מה...

אני עכשיו קוראת את כל ההודעות בפורום... ואני רואה שכולנו ממש שטחיים... אנחנו חייבים למצוא נושאים אמיתיים לדבר עליהם... אי אפשר ככה... כל שרשור נראה אותו הדבר... ואנחנו לא מתקדמים לשום מקום... אולי כדאי שנדבר על דברים חשובים שיעזרו לנו בעיר הזאת...? היו אנשים שאמרו שזו עיר משעממת.. אז אני רוצה להגיד... שהיא לא... הכל תלוי בכוח רצון... תלך, תחפש איפה להיות... תמיד יש, יש חברים, יש מקומות בילוי... אפשר סתם ללכת לטייל עם חברים, או לשבת באיזה פארק עם נרגילה או משהו כזה... זה פתרון ממש נחמד לשבת עם החברה... לפי דעתי לפחות... ותמיד תמצא אם תדע איפה לחפש...

סבבה אני מסכים איתך ....

כולם פה מדברים על דבר אחד, וזה מגעיל כבר. צריך למצוא נושאים טובים לדבר עליהם.

crovee

New member
מסכים איתה?

חסר היה לך שלא היית מסכים, אדון "גלעד החליק במגרש הכדורגל" "אני אתפוס אותך ברחוב ואעשה בך מעשי סדום (או מה שלא נכתב שם)" "אני לא אזדהה ולא אגיד לכם מי אני". תתבגר- מאז שהגעת לכאן אתה גורם רק ריבים, שלושה שירשורים מהדף הזה מלאים בבולשיט שלך ותסלח לי, זה הדבר הכי משעמם, פתאטי מטומטם וחסר חיים- להגיע למצב כזה. מה, אתה פשוט יושב מול המחשב כל היום, מחליף ניק ניים ומחפש איפה אפשר לעצבן אנשים? אתה רוצה שינוי? תתחיל להירגע ולהתנהג כמו בן אדם. הפורום הזה נהיה ממש ממש חסר תוכן ומשעמם. ואני מרשה לעצמי להצדיק את ערן ולהגיד שחייבים לבצע פה חסימות מיידיות ולטפל בעניינים. שבת שלום.

אז זהו שלא....

חחחח....תראי מי שמדברת עלק מתחברת לי כל בוקר בשש... ומה את מזיינת לי ת´שכל את תגידי לי איך לחיות ??? אז זהו שלא נראה לי.. אלא אני אנהיג ואני אגיד לך ולכל החברים הפריקים שלך איך לחיות... אתם עוד תשמעו ממני בעתיד ... ההודעה הזאת מיועדת אך ורק לקרובי....

crovee

New member
ואוו, להתקשר למשטרה?

הרגע קיבלתי איום סרק מאידיוט שחושב את עצמו... אני כולי משקשקת!!! או שלא... תיחנק. אוהבות- מיכל ודניאלה

Superdror

New member
יאווווווו , אתה תנהיג?!?!

אתה ממש ג-בר...... ונראה לי שאתה באמת מתחיל להגיד לי איך לחיות..... אתמול בגלל האיומים שלך לא הייתי מוכן לצאת מהבית בלי שחברים שלי יבואו אל ביתי ויחכו לי ליד דלת הבניין, ממש גרמת לי לחשוש מפניך, עריץ גדול וחזק שכמותך...... ד"א, יש לך איזה גרזן נורווגי ? או שאתה ויקינגי קשוח ? דרור, שחושש מפני העריץ בפעם ה-2

Hamall

New member
היי היי היי!!!

מה הבעיה שלך עם נורבגים או עם ויקינגים קשוחים?!

Superdror

New member
חס וחלילה שתהיה לי בעיה איתם!

אין לי בעיה עם אף אחד בעולם. פשוט אני חושב שאם ויקינגי קשוח יהיה המנהיג שלי אני נורא אחשוש מפניו :<

Jewcifer

New member
תשמע חבוב!

אם יש ל בעיה עם כרובי יש לך בעיה אתי אז כדי לך להרגע. והתוספת של הודעה זו מיועדת אך ורק לכרובי הרי כתבת את וכל החברים הפריקים שלך. לך תמות! יום טוב.

Cabbege Force

New member
תודה גם אני אוהב אותך וכמוו שאומרים

אחד בשביל כולם וכולם בשבילי

Jewcifer

New member
אל תתייחסי לבן דודי האידיווט גם אני

מת עלייך If there anything I can do just tell me

למעלה