משום מה.......

CarolineKinney

New member
משום מה.......

באופן מפתיע ביותר אנשים פה פשוט מתעלמים, אין לי מושג עם מרצו או בלי לשים לב, מהאדם הכי חשוב בכל הסדרה הזאת הבן אדם שעל שמו הסדרה משוטטת וקופצים כומ לא יודעת מה על צ´ארלי שהיא דמות לא כל כך דומיננטית השורשים של הסדרה אלה רק בעונה הזאת........ אז נכון שיש פה בנות שיחלקו את דברי ויאמרו שצ´ארלי הוא חתיך אז מגיע לו כל צומת הלב שמקדישים לו (וזה נכון הוא חתיך) אבלללללללל........ אנשים דוסון לירי
יותר ייחס בבקשה

לא יודעת מה אחרים אבל..

אני לא מתייחסת אל דוסון פשוט בגלל שאני לא אוהבת אותו והוא לא ממש מעניין אותי.. וצ´ארלי כן.. חחח

G r a c e

New member
פעם.....

פעם אהבתי את דוסון אבל עכשיו לא יודעת למה אני ממש שונאת אותו

sh 2

New member
את דוסון

פעם לא סבלתי עכשיו הוא דווקא יותר בסדר אבל עדיין זה שיוצרי הסדרה בחרו שם שעכשיו כבר לא מתאים זה לא אומר שדוסון עדיין כל הסדרה.

תודה על התמונה

אוי הוא כזה בונבון !!!! היא עכשיו מרוחה אצלי על הדסקטופ ... ולמרות כל האהבה שלי כלפיו ... ( השחקן והדמות ... ) אני בהחלט מסכימה שהוא לא כל הסדרה ... עם כל הכבוד יש עוד דמויות ... פייסי, אודרי, ג´ואי , גראהמס , ג´ק, ג´ן וכן כן צ´רלי טוד !!! " אין רק דמות אחת בכל הסדרה " ואת זה אפילו ג´וש אמר פעם אחת באיזו כתבה איתו ... ששאלו אותו אם אפשר לקרוא לסדרה " פייסי קריק " בגלל שיש לו ולקייטי הולמס יותר סצינות בעונה השלישית ומתמקדים יותר בו ... לפי דעתי כל דמות משפיעה בסדרה ( אפילו אייבי מורגן ) ביי ...

CarolineKinney

New member
כן אבל.....

אף אחד בפורום הזה לא מתייחס אליו ולשאר כן .......... אנשים תתעוררו זה לא פר

נכון שיש הרבה דמויות חשובות בסדרה

אבל אם מחפשים את הדמות הכי ראשית אז היא ג´ואי. היא היחידה שהופיעה בכל הפרקים ואפילו הוקדש לה פרק משלה. היא הדמות המרכזית והבולטת בסדרה ואפילו ג´וש בראיון (אחר כנראה) אמר שהיא הדמות המרכזית בסדרה לא דוסון ולא פייסי.

כן....../images/Emo105.gif

ושימו לב שגם כל מי שחבר שלה מקבל הכי הרבה זמן מסך..למה אתם חושבים שהתפקיד של ג´וש גדל בעונה הרביעית?! ולפי דעתי זה היה אותו ראיון...בפנאי פלוס,מלונדון!

כן...אבל גם ג´ן!../images/Emo105.gif

אף אחד לא שם לב אף פעם אבל גם ג´ן הייתה עם כולם! ופייסי היה עם כולן....

לא...../images/Emo105.gif

כי הוא היה מאוהב מדי בג´ואי אבל גם ג´ואי לא שכבה עם כולם! רק התנשקה עם כולם.. וקייטי אומרת שהנשיקה הכי משמעותית היא עם ג´ק כי אח"כ הוא נהייה הומו!

כן כן

טל זה היה הראיון בפנאי פלוס. הוא אמר שמי שחבר של ג´ואי מקבל הכי הרבה דקות מסך (מה שקרה לו בעונה הרביעית) ולכן היא הדמות הראשית בסדרה.

אה...ודרך אגב...../images/Emo105.gif

אני חשבתי על זה לפני שקראתי את הכתבה...באמת... ואני וחברה שלי צחקנו כשראינו את הכתבה...

hadas555

New member
לדעתי היא צודקת

באמת לסידרה קוראים "דוסון קריק" דוסון היא הדמות הראשית.

רינת4

New member
אני,אישית-

לא ממש אוהבת את דוסון או את צ´ארלי. היחידים שאני אוהבת הם פייסי וג´ק. בכלל,בלי ג´ושוע אני לא בטוחה שהייתי ממשיכה לצפות בסדרה... ממש מעצבן אותי שהם כל הזמן חוזרים לדוסון וג´ואי. די! נמאס! דוסון תמיד זורק אותה ואז נזכר שהוא אוהב אותה... שיתגבר על עצמו!!!!!!

למעלה