משום מה שמתי
...

rotemshi

New member
משום מה שמתי ../images/Emo23.gif ...

שהפורום ממש יבש........ אין פה אף אחד אף אחד לא כותב..... לדעתי צריך להתכתב פה יותר בחופש כזה יענטו לא כל דבר זה לפי החוקים ולא כל דבר יגידו פה זה אסור זה מותר. אם אתם רוצים להגיד את זה תגידו במסרים ואם את זה אז פה... צריך לעשות שינוי
(זה לא נשמע טוב......)

shmulik15

New member
כמו שאת רואה

אנחנו לא ממש לפי החוקים (מרשים אוף גם בשרשורים אחרים וכו') אבל יש דברים שלא נוכל לוותר עליהם.

gal56

New member
ממ..

רעיון...? אני מניחה שאפשר לארגן משחק כל שהו...

shmulik15

New member
../images/Emo128.gif

זה לא יפה לגנוב רעיונות למנהלים לפני שהם מאגנים הכל
אני ועמוס חושבים על רעיון למשחק כל שהוא, אם יש לך את מוזמנת לשלוח לי במסר
תודה!

gal56

New member
וואו!!

את מזה הפחדת אותי! אני רואה כזה איקס.....נבהלתי!

HoReSeT

New member
לשמוליק!

אני יודעת שאתה המנהל והכל אבל אני חייבת להגיד לך משו- בשום פורום שהייתי לא ראיתי מנהל כזה.. כילו אתה מנהל טוב והכל! אבל אי אפשר לעשות כלום... ואני חושבת שזאת אחת הסיבות שהפורום דיי "יבש"... אתה צריך להפחית קצת חוקים! המנהלים הקודמים פה ניהלו את הפורום בצורה הרבה יותר פתוחה וכייפית.. אני מדברת איתך רק בכוונות טובות שתדע! אז אם תוכל קצת להרפות מחלק מהחוקים אני אשמח! זהו... מצטערת אם עיצבנתי מישהו...

shmulik15

New member
את לא מעצבנת אף אחד

עמוס כתב את החוקים - אני לא משנה ולא מתערב, את רוצה משהו בקשר לחוקים - תפני אליו. אני רק שומר פה על החוקים. אבל אשמח אם תפרטי לי במסר אילו חוקים מפריעים לך, וכך כל שאר הפורום..

shmulik15

New member
ועוד משהו שאני חייב להגיד

הנה כמה שורות מתוך הכללים של הפורום: "לסיכום כללי ההודעות של המערך החדש (חלק א´) - מדובר בכללים שאולי נראים מפחדים, נוקשים במיוחד ומסורבלים, אך תיווכחו לדעת כי מדובר בכמה כללים מאוד בסיסיים, פשוטים ונוחים שנועדו לעשות את הפורום שלנו מקום טוב יותר.".....

double O S

New member
לא היו מנהלים קודמים../images/Emo96.gif

תמיד היה את עמוס ושמוליק התווסף אחרי ואין לך סיבה להתלונן כי הפורום הזה מלא בשאלות של: "נכנסתי למשחק ואז קוף הופיע ויצא לי מהמשחק, מה לעשות
" או "איך מורידים חפצים ואיפה מתקינים אותם
" אז הקיבוץ של כל השאלות האלה יותר יעיל.....

the mush

New member
לא נו.. ברור לא זה...

כול עניין השאלות בור שהוא אחלה איך שהוא עכשיו... אבל נו.. עכשיו למשל שאנחנו מין "תקועים" כאלה... אין כול כך נושא לדבר עליו כי אין חבילה חדשה או משו.. אז חובה עוד משחקים ושנוכל לדבר פה חופשי.. על כול נושא.. לא חושבים ככה

shmulik15

New member
זהו! זאת הבעיה!

אין עוד חבילות הרחבה אין עוד חבילות הרחבה... מצטער על ההודעה אבל באמת - אנשים, תראו עוד משחקים! יש מלא משחקים בסגנון סימס, וממחר אני מתחיל לתת לינקים למשחקי דמו של משחקי סימולציה אחרים - נראה איך זה יילך
מה דעתכם?

the mush

New member
../images/Emo4.gif כשאמרתי עוד משחקים התכוונתי ל..

משחקים פה בפורום..

double O S

New member
או להגיד לי מאיפה אפשר../images/Emo96.gif

you know..... על המשחק הזה שרציתי ל..........you know כי האימיול זבל.....

rotemshi

New member
בקשר לתוכן לא חוקי אתה צודק

אבל כל השאר צריך קצת לשחרר......

למעלה