משולש פראי מה עושים?!

משולש פראי מה עושים?!

כעיקרון אני חדשה כאן אבל פניתי אליכם בעבר והצעתם לי הצעות שבישומם עבדו מצויין אז אני פונה אליכם שוב לעזרה ותודה מראש לעונים. אז ככה יש לי חבר קרוב לחצי שנה זוגיות נהדרת והרבה אהבה והבעיה כאן היא לא איתו. הבעיה היא בן דודי שהוא בערך בן גילי ומאז ומתמיד היינו קרובים אחד לשניה לאור נסיבות החיים שנפלו עליינו. הכל אנחנו יודעים אחד על השניה מתייעצים שואלים יוצאים מבלים הכל יחד. רקע: לבן דודי יש נטיה לא לאהוב את הבחורים שאני יוצאת איתם זה מגיע לרמות שאני פשוט לא יכולה לשבת איתו ולדבר איתו על אותו בחור ולהתייעץ איתו לגבי ההמשך. אחרי הכל הוא גבר ונוח לדבר איתו על הראש של הגברים. זה מגיע למצב שהוא פשוט מתחיל לדבר עליהם לא יפה בפניי מה שגורם לי מאוד לכעוס עליו (אל דאגה הם לא נמצאים בסביבה כשזה קורה למזלי). זה הגיע למצב שפשוט לא הייתי יוצאת איתו עם הבחור הנוכחי שיצאתי איתו וכך לא היינו נפגשים במשך חודשים (כי אני משרתת בצבא). עכשיו לבעיה העיקרית החבר הנוכחי שלי ובן דודי נפגשו פעם אחת ובאותה פעם בן דודי ממש כעס עליו על מקרה כלשהו שקרה ושלחברי לא היה בכלל קשר אליו. החבר שכבר הספיק להבין מי זה הבן דוד מהשיחות שלי איתו היה מספיק חכם לומר לו שהוא צודק ושזה לא יקרה שוב. מאז היו מספר פעמים שביקשתי מבן דוד שלי שיפגש עם החבר כדי שיכירו כי אחרי הכל אלו הם שני האנשים שהכי יקרים לליבי. אך הוא סרב והתחיל עם ההקנטות שלו. לא פעם אמרתי לו " אם אתה חושב שיש מישהו יותר טוב תנסה לסדר לי" לטענתו אין אף גבר שמספיק טוב בשבילי. דיברתי על כך עם החבר וגם הוא סירב להיפגש איתו לאור המצב שבן דוד שלי יפגין כלפיו ואני מבינה אותו לטענתו בן דודי פשוט אובסיסיבי אליי. האם זה אפשרי מצב כזה? יש אפילו שטענו שהוא מאוהב בי או משהו דומה? אני שוללת בכל תוקף את האופציה הזאת והמחשבה על כך. מה לכם נראה ? מה אני יכולה לעשות לאור הנסיבות שהצגתי בפניכם? תודה ושבת שלום!

שלא יפגשו..

זה באמת לא עניינו של בן דודך עם מי את ניפגשת ומי הבן זוג שלך-כל עוד אתם מאושרים יחד וטוב לך איתו!!! תימנעי ממפגשים בניהם,פה את יכולה עוד לתמרן בניהם כי זה לא הורים או אחים שהסיכוי שייפגשו גבוה יותר.

הם אכן לא נפגשים אך,

בתור חיילת שהחמשוש שלי מוגבל לאמא אבא (שגם לא חיים יחד) חבר בן דוד וחברים וחברות סדר העדיפויות שלי משתנה בהתאם. בנוסף, אני עדיין סופגת את ההערות של בן דודי למרות הבקשות החוזרות והנשנות שלי ממנו להפסיק. נכון לעכשיו אנחנו לא מדברים וזה מאוד קשה לאבד את "הידיד הכי טוב". למה זה ככה? אולי אפשר להבהיר לי את זה? זה ככה אצל עוד אנשים?

חמודה,

החבר שלך חשוב לך ואת אוהבת אותו?טוב לכם יחד באהבה הזו,את מאושרת ורוצה אותו מאוד מאוד והוא אותך? אם כן-אל תתני לבן דוד שלך להרוס לך..אם הוא ידיד אמת שלך וחבר נפש,הוא יבין שאת מאושרת ויחכים לא לדחוף את האף לעניינים שלך. הוא לא אבא ולא אמא שלך,באיזו זכות הוא מכתיב לך עם מי ללכת ועם מי לא? אל תתרגשי ממנו אם הוא כועס או נעלב..אם הוא חבר אמיתי הוא יבין וישמח בשמחתך כל עוד לך טוב. חוצמזה,יש לך פריביליגיה להתרחק מחברים שלא טובים לך..תני לזמן לדבר.

צודקת,

מאוהבת עד טירוף בבחור שלי! אבל עדיין את מבינה את כאב האובדן שבאיבוד החבר הטוב. פעלתי לא פעם עלפי העצה הזאת שבן דודי "יחכים ויבין" אך זה לא קורה.הוא בן אדם קשה שמאמין שהכל צריך לפעול בדרכו. אני לא אומרת שכך צריך להיות הדבר אבל איזו דרך אני כן יכולה בלי לאבד אותו?

מה זה השטויות האלה?

מאמין שהכל צריך לפעול בדרכו?! מה הוא רודן שיש לו נתינים? אמרתי לך,אם הוא חבר טוב הוא יפרגן לך..אבל שאת לא תרגישי לא בנוח רק כי לבן דוד שלך לא נאה שיש לך בן זוג כזה או אחר. שתהיה לך הפינה השקטה שלך עם הבן זוג שאת אוהבת הכי בעולם וזהו..ומי שלא טוב לו כשטוב לך..כניראה לא ראוי לחברתך.

נ ט ע 9 1

New member
יש שיטענו שהוא מאוהב בך..

אוקיי תיקראי לי 'אלו שיטענו את זה..' אבל זה נכון נ-ק-ו-ד-ההה הבנאדם קנאי, אם לא היית משמעותית כ"כ עבורו זה לא היה מגיע לרמה כזו אם הוא באמת ידיד נפש וטו לא, הוא אמור לשמוח בשמחתך, את לא רואה שזה הפוך?.. טוב לך ואת לא יכולה לדבר איתו על זה?.. הוא פשוט מקנאאאא ואין מצב שהוא לא מאוהב בך לדעתי(גם אם את בטוחה שלא..) ובקשר להתאהבות בין בני דודים, היו דברים מעולם.. מי כמונו יודע (פורום זה..)

אלוהים ישמור!

את לא הראשונה ובטח לא תיהיה האחרונה שאומרת לי שהוא קנאייייי... כנראה שהוא באמת כזה. השאלה שלי היא למה? כבר לא פעם ולא פעמיים שאלתי אותו " מה הבעיה שלו איתי? " ומבחינתו אין לו שום בעיה איתי. הוא בטח גם יכחיש אם אני אגיד לו משהו דומה לזה. אבל מוזר כי עד לא מזמן הייתה לו חברה שנה ומשהו והוא עדיין המשיך במעשים שלו אז מה העניין בכך? עכשיו נתת לי לחשוב על סיטואציה שלי עם בן דוד שלי איכסססססססס! NEVER!

נ ט ע 9 1

New member
לאאא

לא התכוונתי בהכרח שגם את רוצה אותו. (בטח שמעת מהמון גברים שהוא מקנא בך.. הם יודעים בדיוק על מה הם מדברים ואיזה התנהגות מאפיינת כשמקנאים..) מותק, את לא מספרת על איזה בחור חונקקק, או שאת לא אוהבת אותו בתור אדם/ידיד נפש.. הוא לא נשמע מציק לך בעוד קשרים עם חברות/חברים(או שכן?..!) לכן זה מתפרש נטו כקינאה ועניין בך, הבחור רוצה אותך, והוא שם כבר את הגדר סביבך, ואם לא שמת לב מאחורייך יש אפילו שלט, לא שאני אומרת שהוא חונק/אלים/וכו'.. הוא פשוט שומר על טריטוריה(סורי על המילים השובניסטיות.. הרבה גם חושבים בצורה שובניסטית.. אבל ככה בערך זה המקרה הספציפי הזה לדעתי..) אבל לא משנה עכשיו שובניסט/לא שובניסט, הבחור רוצה אותך, אז לטעמי אם את אוהבת את הבחור הנוכחי תרחיקי מעלייך את הבנדוד הזה.. קחי דוגמא.. מציק לו כ"כ כשאת יוצאת לבלות עם החברה בקניון?... שאת נהנית איתה מאוד?... נכון שלא?.. קחי דוגמא אחרת... יציק לו אם תיצאי עם החבר שלך לקניון?.. (בוודאי.. הוא גם ידאג לספר לך שהוא לא בשבילך..) נראה לי שהתשובה ברורה...

קל להגיד קשה לעשות

אני רואה את התשובה והעצה ואני מסכימה איתה לחלוטין!!! אבל אחרי הכל מדובר בבן משפחה שלהרחיק אותו זה קצת בעייתי אנחנו גרים באותה עיר מרחק 7 בתים אחד מהשניה חברים משותפים. בעייתי ביותר... ד"א אותם המון גברים זה חברים שלו/י גם יחד. בעבר בגלל שהיינו מבלים הרבה יחד היו בטוחים שאנחנו חברים עד כדי כךזה היה מגיע.. נזכרתי בעוד דבר... גם כשהייתה לו חברה הוא היה מתנהג ככה , זה לא צריך להיות שונה במקרה כזה?

נ ט ע 9 1

New member
צריך להיות שונה במקרה הזה

אבל א-בטח הוא לא היה ככה(כמו עכשיו את מבינה את כוונתי, שהוא ממש אבל ממש מעוניין בך) ב- זה לא סותר, זה אמור להיות שונה,אבל מאחר שלדעתי היה מעוניין בך מאז ומתמיד כנראה שגם כשהיתה החברה רצה לשמור אותך לידו למקרה ש.. יש להם תכונה כזו.. אני חושבת שיש מצב והוא מעוניין... ואולי מאווודד מעוניין.. אז לפחות שמרי מרחק ריגשי וככה הוא כבר יתרחק, גם אם אתם גרים קרוב

נשתדל...

תודה רבה על העצות.. לשתיכן.. למזלי, אצלי רוב הזמן הדברים זורמים על מיי מנוחות... כך שלא נתראה לעיתים קרובות שיהיה שבוע מצויין!

למעלה