משולש אהבה?

JonJon9

New member
משולש אהבה?

שלום לכולם, יש לי סוגיה מעניינת לשתף בה את חברי הפורום, שמערבת שלוש דמויות- א', ב' וג'. אני (א') מתגורר בדירה עם שותפי ההומו ב'. עד לא מזמן יצא ב' עם ג', חבר שלו משבר הימים שבחודש האחרון היו ביחד- עד שהשבוע ב' סיים את הקשר עם ג', שבאופן אישי די מוצא חן בעיני (לפחות חיצונית). ועכשיו נשאלת השאלה- איך אני ניגש אל אותו ג'? כלומר, כמה זמן אני צריך, בערך, לחכות, עד שאוכל להתחיל איתו? מעניין לציין, אגב, שלפני שב' יצא עם ג', שאלתי את ב' האם יש לו מישהו להכיר לי, והוא הכיר לי את ג'- וככה נחשפתי אליו לראשונה. תודה.

The Gloaming

New member
אני לא חושב שזה עניין של זמן

אלא של שיחה שלך עם השותף שלך בנוגע לדמות ג' ולשאול אותו האם זה יפריע לו.. לא ציינת מה טיב הקשר שלך עם השותף, אז במידה ואתם חברים טובים עם או בלי השותפות, אני חושב שאתה צריך להתרחק מבחור ג'...
.

JonJon9

New member
בסה"כ,

היחסים הם טובים (לא הכרנו לפני שנכנסנו לדירה), מדי פעם אנחנו חולקים חוויות בענייני זוגיות. אתה חושב שעלי להתרחק, על אף שהוא הציע לי את ג' בעבר הלא רחוק?

ItsikH

Member
תראה אלון בהנחה שכולכם ילדים גדולים (מה שבכלל לא מובן מאליו כמובן...) אתה צריך לברר זאת בכנות עם בני, שיוכל לומר לך בכנות אם יחסיך עם גיל עלולים להפריע לו (ויש הרבה סיבות חוץ מקנאה רכושנית דווקא, למשל - אולי הוא לא רוצה לראות אותו כרגע וזה יקשה עליכם כי אתם שותפים). אם אין לך האפשרות הזו לשיחה כנה - אני הייתי מעדיף להמנע, אבל אחרים אולי לא. (אני לא מסתדר עם א' ב' ו-ג', יש לי חבר שקורא לבנים שלו "מספר 1" עד "מספר 4", קצת מטריד אותי למען האמת, למרות שזה נאמר בבדיחות)

למעלה