בתור בוגרת תואר מאוניברסיטה (בן גוריון מהתקופה לפני שהיא נחשבה למובילה), אני שואלת את עצמי עד כמה זה מוצדק.כנראה שרוחו הוירטואלית של זסקה תשוטט לנצח בפורום הזה. כיוון ששוחחתי איתו בנושאים הללו בשבועיים האחרונים בלינדקאין, לא אתפלא אם חלק מהאמירות מופנות כלפיי.
זה לא מחדש שום דבר. מאז ומעולם יש מדרג. בתקופות שפע וזרם השקעות גם בוגרי בוטאקמפים מוצאים עבודה בחלקם. ובתקופות שפל ולדעתי אנחנו בתקופה כזו, כולם מתקשים למצוא עבודה ובמצב כזה הסינונים הופכים קפדניים.
אני כרגע בגיוס של ארבעה מפתחים שאחד מתוכם ג'וניור. קיבלנו למשרה הזאת למעלה מ1,000 קו"ח, ולפי לינקדאין 83% עם תואר (אם כי לא בהכרח במדמ"ח למען ההגינות). אם אני מראיין 10 מועמדים שזה סביר למדי למשרה כזו, צריך לבחור 1% אז ברור שמתחילים מקריטריונים יבשים.
נקווה שהמצב ישתפר מכל הבחינות![]()
1. גם בעבר לכאורה אי אפשר היה לדעת האם הפתרון נכתב עצמאית או עם "חבר טלפוני"... אבל אלה היו נופלים בראיון גם ככה.פעם היו משתמשים בפתרונות כמו Codility (מערכת שאלות אוטומטית, המועמד מקבל שאלה, כותב קוד בדפדפן, יש בדיקות וניתוח סטטי שרץ ואז מתקבל ציון) כדי לתת ליותר אנשים הזדמנות (תכלס זה מאפשר לעשות גיוס בscale), אבל עם העליה של הAI אני לא בטוח מה האפקטיביות של הפתרונות האלה
מענין למה עבר לארה"ב ( סתם מתוך סקרנות ) ?הוא עזב לארה"ב לפני כמה שנים.
ככלל נראה לי שהוא פיתח תחביב של איסוף אזרחויות שונות לו ולמשפחתו, השוואה בין מגורים במקומות בעולם, בין עבודות שונות וכו'.
אני מקווה שיש לו גם חיים רגילים מעבר לזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.