משולחנו של החולה,

Ez sLeeP

New member
משולחנו של החולה,

נכון. לא טעיתם. עוד הודעת-מחלה ססגונית. ציורית-משהו. עמוסה בתיאורים שלא ישאירו מקום לדמיון. למסתייגים - היסוגו כעת! שוב אני אתנצל (יותר מידי אפולוגטי לאחרונה) על ריבוי ההודעות הללו. אוף טופיק, ידוע. אבל יש לי קשרים בהנהלה, אז מותר לי. מבטיח שלא יהיו יותר מ-10, 20 כאלו עד שאבריא סופית. הבהרה אחרונה - אני לא באמת בנאדם שחולה. אבל החודש, משהו תקף אותי. בי נשבעתי להבריא עד ה-30, ובכל מקרה, אני אגיע. מקסימום תחזרו חולים בהמוניכם. You know you love me. תמו רחמיהם של אנשים כלפי החלשים בחברה? אין אני נכנס תחת הגדרת 'גר, יתום ואלמנה' בתור 'עלם חמודות הלוקה בפיצוץ אוכלוסין בּיוֹטִי שלילי'? וודאי שכן. רק הסובבים ממני גורסים שלא. שייִגָרסוּ. אחותי, ששכחה שרק לפני שבוע וחצי חזרה מחו"ל, חולה כולה, והדביקה את כולנו בזוועה הויראלית הזו, מתנהגת אליי כעובד זר סוג ב'. הפיליפיני אני? הרומני? לא ולא. פולני מבית טוב, ואף בשמיים. צעיפי כהתנהגותי. הסניליות תקפה גם אותה. פרח מזכרונה שהיתה כסבתא קומוניסטית המשתכנת בספת הסלון אצל קרוביה, ומשתעלת לכל המתדפק על דלתנו. פתאטית היתה. זועקת לכל משב רוח התוקף את כפות רגליה. וכעת? יש לה את החוצפה לציין שאני תוכחה חיה למיתוס שגברים נהפכים לחסרי אונים כשהם חולים. יש לה מזל שלא זרקתי לעברה את סירופ השיעול מלא האלכוהול שלצידי. מורי לנהיגה. צוחק על חשבוני. אותו אדם שרק מהנהן ולוחש קלות לעבר נסיונותיי הכושלים בפיתוח שיחה קולחת ומלאת עניין בכל נושא שהוא, וטורח לדבר ברור רק כדי לעצבנני בציון הוראות הנהיגה הברורות לי משכבר, פתאום לא פוסק מן הדיבור כזקנה סבתית בבית קפה שכונתי. כל עיסוקו האוראלי מכוון לעברי בהערות שנונות על נטייתי לשמאל כשאני מאותת לימין. הכל נעוץ באסוציאטיביות כיוונית! המתי יבין? הוא פוסק את השיעור בסופו, מותיר אותי בקור העז, מרוחק ביתי קילומטרים, ולא בוחל בביקורת המרושעת. "בחנת את האינסטינקטים שלי?" הוא משגר לעברי, והשיעור תם. מזל שהצטיידתי בכרטיס האשראי שלי, ומשכתי מחשבוני המתרקן שקלים ספורים כדי להתענג על כוס קפה, בראווני, ו2 וחצי מקלות מוות כדי להרגיע את עצביי. כתמורה הגדלתי את ריכוז החולים בבתי הקפה בארץ. שיתבשמו בסירופ אלכוהולי נגד שיעול, ומוטב למהר. מושיט ידי לעבר האנטיביוטיקה, וסוגר את הודעה זו. כל-טוב, ורק בריאות!
נדבו'ש.

רוצה לראות איך הכל נראה ורוד??

בבקשה: אחרי שני התקפי אסטמה קשים מאוד שהיו לי אתמול ,(ספיר בגלל זה מתתי, תראי לאיזה התרגשות הגעתי..) קמתי היום הלכתי לרופא רק בשביל לגלות שאני זקינה בת מאתיים בערך!!! אז כוח אין לי ללכת , הראש עוד כואב לי ,והכי חשוב , יכול להיות שזה לא אסטמה, יכול להיות שזאת רק אפליפסיה!!! נדבוש- סירופ שיעול פתאום נראה טעים???? תהיה בריא כבר מותק יש לך עד ה 30 להבריא לנו!!

lollapalooza

New member
נדבו'ש... ../images/Emo24.gif

הייתי אומרת תהיה בריא, אבל אתה הרבה יותר משעשע כשאתה חולה, ומפיק הרבה הודעות נפלאות שמפיגות את שגרת חיי הארורה. אז תהיה בריא, אבל בינתיים תמשיך להתלונן, זה כיף... ועוד משהו- 2 וחצי מקלות מוות
מה יהיה איתך תגיד לי
ת-פ-ס-י-ק כ-ב-ר ל-ע-ש-ן
(זה גם לא סקסי ופה לה לה לה לה בסוף מתים וכל זה...)

נדב...

אני מצטרפת להדס. אתה משעשע שאתה חולה. אבל בכל זאת תרגיש טוב מותק. האמת? הייתי בשמחה רבה צוחקת עליך בתור חולה מתוסכל שמתלונן במיטה אולם לצערי הרב- אותו וירוס מקולל פקד גם את ביתי. הזדהותי העמוקה.

נדב..

אודה ולא אבוש כי בפעם הראשונה שפתחתי ת'הודעה סגרתי אותה אחרי רגע כי לא התחשק לי לשמוע תיאורים על מחלות..עכשיו בכל זאת פתחתי ואני חייב לציין שזה יכול בקלות להיחשב לך כעוד טור בפינתך הקבועה(כדי שתהיה עם מלא טורים ותרגיש מקצוען),כי זה היה ממש מבדר ובאמת נהניתי לקרוא את זה. תרגיש טוב,תהיה בריא,ותמשיך לכתוב לנו..

למעלה