משוטטת

zviki8

New member
משוטטת

משוטטת באתרי הרשת בלי לדעת כלל מה אני מבקשת. אחוזת תזזית למצוא, תוכנות מיוחדות, תמונות, לשימוש בעתיד שיבוא. לפעמים כלל בלי להתחשב, על חשבון שינה ומנוחה, לא מסוגלת להתנתק, מהמחשב. מכחישה בתוקף כל העת, את ההתמכרות למחשב, אך משוטטת גם כעת.

רק../images/Emo3.gif

שלא יעצרו אותך בעוון שוטטות.. לא כל צורך הוא התמכרות את פה-כי טוב לך לא מדובר במזוכיזם עינין המינון-הוא ממש אישי..

zviki8

New member
../images/Emo70.gifלא לדאוג../images/Emo70.gif

אין סיכוי שאעצר בעוון שוטטות, אינני עושה ברשת כל שטות. משוחחת בנימוס, משוטטת בהיסוס, נהנית למצא תמונות, גם של סוס. אוהבת לכתוב, בעיקר בחרוז, הולכת ללמוד את רזי הכתיבה לעומק, לא באופן חפוז, לשתף אתכם בתוצאה, באהבה.

maxima

New member
גם אני.......

כך הייתי אך לאחר טיול של שבועיים בהם היומיים הראשונים היו מאד קשים כמו בגמילה חזרתי להיות מאוזנת לא נותנת לעצמי להעביר ימים שלמים ליד המחשב למרות שזה עולם מרתק אך יש עוד דברים יפים ומענינים בחיים

lonelywolf

New member
מה זה להיות מכור?

להישאר ער בשעות הקטנות של הלילה, להביט אל צג המחשב! לקרוא שיר חרוז, או סיפור קצר, לכתוב מילה או משפט, לחזור למיטה בשקט, כאילו ולא קרה דבר,, להשכים בבוקר בדרך למקלחת רק מדליק את המחשב, לאחר התגלחת, שוב עם המחשב, הגברת מודיעה ששעת היציאה לעבוה הגיעה, מיד אותה מקפיצים לעבודה, משתדלים לא לאבד המון זמן, נזכר שהמחשב עדיין בבית הוא מופעל, חיש בקיצורי דרך ללא רמזורים ופקקי תנועה בחזרה אל המחשב, שעדיין בהמתנה,, אז מי אומר שאנו מכורים? "מה,, פתאום,, רק פשוט אוהבים..." אם גופנו מעט כואב וזקוק למעט מנוחה, שוכחים שאנו בשר ודם! אם המחשב רק מגמגם - מיד אל הטכנאי מחשבים, עם המון שלמונים כדי לא לפספס עוד יום ללא הידיד היושב על השולחן... אני בכלל לא מכור למחשב,, בכלל לא??? אם רק הבת זקונים מעלה על דעתה - לשחק משחק קטן במחשב, - אל הטנאי שוב ניגש ומבקש הצעה לעוד מחשב נוסף, מי בכלל מכור...???

על פי הקריטריונים שקבעת../images/Emo151.gif

לא רק שאינך מכור להפך,את משוחרר.. מהעולם האמיתי,למשל

למעלה