משוחרר!

nini132

New member
משוחרר!

יצאתי על נפשי אחרי שלושה חודשים, מגיע לי זכויות כלשהם? ב. אני צריך טיפול רפואי, אני פונה לקופ``ח? צריך להביא טופס שיחרור? משו? איך זה הולך? טנקס

TANISUH

New member
תשובה :)

כן בטח שמגיעים לך זכויות פקדון ומענק אבל סכומם קטן תתקשר להכוונה לחיילים משוחררים ותשאל אותם. כן אתה פונה לכללית או מכבי איפה שאתה רשום ואתה צריך להביא את התעודת שחרור איפה שרשום "מטעמי בריאות" והם רושמים אותך מחדש שאתה חבר בקופת חולים שלהם זהו תהליך של 10 דק בערך. ואל תשכח להביא גם תעודת זהות כדי שיזהו אותך חח! בהצלחה בחיים האזרחיים!

nini132

New member
תודה רבה!, ועוד שאלה

היציאה על נפשי, במה היא משפיע באזרחות? שמעתי מלא הנפצות בעניין. הבנתי שא``א להוציא רשיון נשק. שאי אפשר לעבוד בממשלה וגם רופא אי אפשר. מישו יודע? מה אפשר ומלא? ואם אני אגיש בקשה לרשיון נשק, הקב``ט ידע שיצאתי על נפשי? שוב המוןתודה

TANISUH

New member
את האמת תקשיב אין לי מושג...

אני בעצמי לא מזמן יצאתי אז נחיה ונראה :) לפי מה ששמעתי אפשר להוציא רישיון לנשק אחרי גיל 27 מי שיוצא על נפשי וכל השאר לא יודעת.

mcasher

New member
אי אפשר להוציא רישיון על נשק

אבל אפשר תמיד לרכוש גז מדמיע להגנה עצמית זה בטח יעזור. חוץ מיזה קשה להיתקדם גבוה באזרחות בלי צבא, אבל עם קצת מזל תימצא עבודה טובה. בהצלחה.

nini132

New member
ושוב מודה, ושוב שואל

מצאתי עבודה כמוקדן ביטחון. המנהל הודיע שבהמשך אוציא רשיון נשק, ונתן לי את המסמכים לקורס מאבטחים. מה יקרה אם הוא יגיש את הטופס? יגידו לו שישלי סעיף נפשי? תודה

mcasher

New member
במיטווחים יבקשו מימך תעודת שיחרור

בחברה שעושה מיטוחים. אז תישמור בלי נשק, יש מלא אבטחה ללא אקדח.

למעלה