משווקים למוצריי

nona33

New member
משווקים למוצריי

מחפשת אנשים רציניים בחו"ל לשיווק מוצריי בחו"ל ( הכוונה להקמת מיזם שלם סביב הנושא) ניתן לראות מגוון קטן באתר שלי אני אומנית בתחום הזכוכית , עוסקת בתחום כ - 15 שנה מאמינה מאוד במוצרים וחושבת שהם יכולים להיות מאוד אטרקטיבים בארצות שמבינים עניין, ומעריכים עבודת יד ואומנות יכולה לעמוד בכמויות . אפשרות שמתאימה לשיווק בחו"ל היא - גופי תאורה או יודאיקה . אשמח לקבל פניות רציניות בלבד !!! www.alorelight.co.il אלונה

שיווק בשנגחאי

אלונה שלום. שמי שחר לוי ואני מתגורר בשנגחאי בסין כבר 3 שנים. ראיתי את המוצרים ואכן הם יפים ביותר. אני מעוניין אהיה לנסות לשווק את המוצרים בשנגחאי, גם אני וגם אישתי שהיא סינית ילידת שנגחאי חושבים שניתן יהיה לשווק את המוצרים. קצת לגבי בכדי שאהיה הוגן כלפיך. שמי שחר לוי אני בן 29. אני מתגורר בסין במשך 3 שנים כבר. המטרה הראשית לבואי לסין היתה ונשארה ללמוד טאי צ'י. בנוסף על כך, אני נשוי מזה שנה לאישתי המקסימה ילידת שנגחאי. אין לי ניסיון בעסקים, אני בעצמי רוצה לשווק לארץ מוצרי תה מסין. מה שכן אין אני עוזב את סין בקרוב. ויש לי קשרים רבים בסין. ניתן ליצור איתי קשר דרך האתר שלי. כתובות האימייל שלי והסקייפ רשומים באתר, בנוסף למספר הטלפון שלי. בברכה שחר לוי.

למעלה