משוויצה....

דורי 7

New member
משוויצה....

מצרפת משחק שהבן שלי בן 11 הכין בתוכה שנקראת פלאש על מנת לבנות משחק כזה יש ממש צורך בפעולות תכנות. פוצצו את הבלונים ... מחכות לכם הפתעות...

vered73

New member
דורי, כל הכבוד לבן שלך

שיחקתי קצת בשביל לראות למי מילדיי זה מתאים. קודם כל זה נהדר מבחינת הצבעים והרעיונות. דבר שני, שהוא יותר ראשון, הוא מדהים איך ילד בגיל כזה עושה זאת. ואחרון חביב - יש כמובן חסרון שאין ניקוד אבל מצד שני, זה טוב לילדים שלא טובים תמיד בניקוד, ואוהבים לשחק בשביל הכיף. בקיצור שמרתי למחרתיים, יש חופש מבי"ס ואז אתן לילדים לשבת קצת על המחשב. כל הכבוד לו!!

דורי 7

New member
תודה, תודה

גם לי הפריע ענין הניקוד, שאלתי את הבחור שמלמד אותו לגבי זה והוא אמר שהוא יודע להוסיף ניקוד ואפילו חזר איתו על זה שוב אבל הענין שלבן שלי אין יצר תחרותיות בכלל ,אז זה לא מעניין אותו.

mayarel

New member
../images/Emo22.gif משחק חמוד מאוד

איזה יופי ואיזה יצירתיות. כל הכבוד.

shavririt

New member
מקסים, משעשע ועוזר לשליטה בעכבר.

אבל משהו לא מובן לי כאן..על איזה ניקוד מעירים בתגובות? לא ראיתי מילים...אפשר אולי להסביר? ניסיתי כמה פעמים ולא הבנתי מה שייך כאן ניקוד..

מקסים דורי כל הכבוד לילדון

יופי של עבודה ואיזו חריצות.. וואו אגב, כדי לפוצץ את כל שורת הבלונים, צריך להיות מאד זריז
כל הכבוד לו אני אתן לבן שלי לשחק איתם

הי דורי יקרה,

נו טוף.. אני ממש גאה.. (אפילו מתחילה להרגיש כמו אמא תרנגולת..) תמסרי לו ממני המון חיבוקים,(משוב הוא כבר יקבל בע"פ), ושוב.. שנה נהדרת שתהיה לכם לכולכם.. רונית

לדורי,

קודם כל זה מקסים... ואני אראה את זה לדניאל... אולי גם הוא ירצה לעשות משהו כזה... דבר שני, המשחק כל כך יפה, שחבל שאין בו ניקוד, כאשר יש ניקוד במשחק, אז המשחק הרבה יותר מעניין לילדים האחרים שמשחקים בו, ולכן הם ישחקו הרבה יותר זמן. כדאי לך לנסות... ואם הצחלתי לשכנע אותך ותכניס למשחק ניקוד, אני אשמח לשחק וכמובן גם דניאל. מה דעתך? עמליה

למעלה