לגבי הללא גלוטן
לא יודעת אם הייתי טורחת, אלא אם יש לך במשפחה צליאקי ואת יודעת את ההתנהלות. אצלם גם זיהום משני הוא מסוכן, וסביר שהם לא יקחו סיכון (תתפלאי בכמה תבלינים יש קמח! וזה לא כתוב)
והאמת, בתור אמא לאלרגי לחלב, אני הייתי חוששת מאד לקנות משהו, אלא אם זה כאמור ממשפחה עם ילד שהוא גם אלרגי ואז אני יודעת שזה בטוח. למשל הרבה פעמים אנשים אומרים שהעוגה פרווה ושוכחים ששימנו את התבנית בחמאה..
יש דברים שלא שווה לקחת בהם סיכון. סורי..