משוויצה

יהלום29

New member
לגבי הללא גלוטן

לא יודעת אם הייתי טורחת, אלא אם יש לך במשפחה צליאקי ואת יודעת את ההתנהלות. אצלם גם זיהום משני הוא מסוכן, וסביר שהם לא יקחו סיכון (תתפלאי בכמה תבלינים יש קמח! וזה לא כתוב)
והאמת, בתור אמא לאלרגי לחלב, אני הייתי חוששת מאד לקנות משהו, אלא אם זה כאמור ממשפחה עם ילד שהוא גם אלרגי ואז אני יודעת שזה בטוח. למשל הרבה פעמים אנשים אומרים שהעוגה פרווה ושוכחים ששימנו את התבנית בחמאה..
יש דברים שלא שווה לקחת בהם סיכון. סורי..
 
לקחנו את זה מאד ברצינות

קנינו הכל חד פעמי
כפות עירבוב קערה תבניות כוסות מצרכים
והכנו קפקייקס מקסימים
הוא מאד רצה לרצות את האלרגים
ואני הוצאתי לא מעט אנרגיה וכסף
זה שיעור נפלא בעיני.
 
למעלה