משוויצה קצת:)

innocence

New member
משוויצה קצת:)

כפי שכתבתי בשרשור הקודם, תפרתי במשך יום וחצי בערך תחפושת לצורך צילומים שהיו אתמול. היה כיף נורא ואני ממש מרוצה מהתוצאה (של הצילומים ושל התפירה!). מקווה שתאהבו:) זו תמונה הרפרנס שלי.

innocence

New member
זה התחיל בתור ערימת בדים..

ואחרי כמה גזירות והצרות זה הפך ל"בגד" הקטנטן והלא מדהים הזה:

innocence

New member
אחרי שנוסף הפס הסגול..

פתאום זה נראה הרבה פחות גרוע, וזה נתן לי מוטיבציה להמשיך:)

innocence

New member
וכשהוספתי את הורוד,

והכל התחבר עם החגורה הגדולה (שהבנתי לבד איך לקשור בצורה הנכונה!) זה כבר התחיל ממש להיראות כמו הבגד ברפרנס והייתי מאושרת!

innocence

New member
הפיאה..

זה כבר לא לגמרי תפירה, אבל נשים בכל מקרה. עשיתי לה קוקו (איזו עבודה קשה!) וגם גזרנו לה פוני, כדי שיתאים לדמות. הייתי מאוד מאוכזבת מהפוני, אבל ניסיתי לתקן אותו. בסופו של דבר אני לא לגמרי מרוצה, אבל זה יותר טוב מכלום...

innocence

New member
והתוצאה הסופית!

+ כפפות שהכנתי במקום משאריות של בד ומכלב (כי שכחתי את שלי בבית..) מה אתן חושבות?:)

ayala26

New member
וואו , זה מעולה!

תפרת את התחפושת בדיוק מדהים לתמונת אנימציה! גם אני הייתי מרוצה מהתוצאה ! יצא מדליק לגמרי!

כל הכבוד!

מאיזה בד תפרת? כי לפי הרפרנס הייתי הולכת על סריג, אבל נראה לי שבחרת באריג. אמרת שאת לא יודעת גזרות, נכון? התרשמתי עמוקות. |מחיאות כפיים|

innocence

New member
זה הכל בייבי דריל.

או כמעט הכל. אני לא מכירה כל כך מדים, אבל הכל כמעט כותנה בלי מתיחה, מלבד הבד הורוד (שאני לא יודעת את שמו) שיש לו קצת סטרצ'יות וממש נהניתי לעבוד איתו. ואני אכן לא יודעת לבנות גזרות, ולכן אני לוקחת גזרות דומות ומשנה לפי מה שנראה לי XD תודה רבה!

innocence

New member
מעולם לא למדתי תפירה,

חברה באה אליי יום אחד והסבירה לי קצת על הפעלת מכונה ואיך להוציא גזרה מבורדה ומאז אני פשוט מאלתרת XD

למעלה