משוגעת עליך!!!!

zviki8

New member
משוגעת עליך!!!!

משוגעת עליך אינני יודעת, כיצד זה קרה, אני בך מאוהבת? זה ממש נורא!!! זה פשוט לא מובן לי, איך אפשר? להתאהב עד כדי כך, באדם לא מוכר. ממתינה למוצא פיך, כל יום, כל שעה, לראותך צץ ברשת ומשוחח איתי לדקה! חושבת עליך בכל מקום בו אני נמצאת, נפשי מזמרת ואני בשמחה ואושר מתמלאת. כותבת לך את הגיגי, אפילו במכונית, פוחדת מהרגש המשונה שלא היה בתוכנית. משוגעת עליך, בלי הסבר, בלי מובן מתפלאת על נהר הרגש העז הזורם כאן!

משוגעת אחת..../images/Emo151.gif

ככה את אוהבת כל אדם זר ? ככה מתקשרים למישהו לא מוכר ? הן לצוץ ברשת זה רק וירטואלי לדבר למקלדת זה לא פרופסיונלי במכונית,זה בכלל מסוכן לציבור זהירות,התאונה עוד תהיה.. בלתי הפיכה בעליל

zviki8

New member
אל דאגה

אל דאגה ידידי, אני ילדה גדולה, יודעת שברשת, המסכה על הארשת. מבינה שמסוכן להתקשר לגבר זר, אך על הרגש הזה הפרוע,קשה להתגבר! מתישבת לייד הקופסה, מפליאה חרוזים בדממה, חושבת, חולמת, נושקת, עורגת לך כאן בהשלמה. צצה ברשת בארשת משחקת,קוראת בשקיקה, כל מילה, מגיבה, מתפרצת, בנועם מצטחקת, ממתינה כאן בשקיקה. אולי יבוא היום ולי תגיד פתאום פני הדברים השתנו, בואי נא הלום, תנשק את עיני , תחפון את כפות ידי ותלחש: "אולי ננסה יחד, לבנות את החלום"!

למעלה