משוב

• פותח הנושא mk77
  • פורסם בתאריך

mk77

New member
משוב

אהלן חברים! אחרי שבוע של ניתוק מחמצן האינטרנט (בלאדי הוט!) חזרתי וממש נהנתי משלל האיורים והחידושים בפורום. אני מעלה משהו נוסף שלי ואשמח לקבל ביקורות נוקבות לשיפור ולשימור, במיוחד בנושא הרקע והאנטומיה שאני חלש בהם.. (איפה לומדים אנטומיה??, לפעמים נדמה לי שזה הדבר הכי חשוב באיור.. אפילו שמציירים מפלצת או איש בסגנון מוזר, או כמו בסגנון של אורית עריף אפילו שם האנטומיה מושלמת.. איך עושים את זה??).. טוב.. בלבלתי יותר מדי..

SCaToPHaG

New member
הפורטרט טוב

הגוף הרבה פחות. יש שם כמה החלטות מאוד ברורות שנראה שלא חשבת עליהן מספיק. * הרקע פסטלי ופרחוני - למה? אם זה נסיון להעביר משהו פסיכדלי וטריפי - לא הצלחת. * הידיים והזרועות דקיקות ועדינות - למה? אני הייתי מצפה שכפות הידיים יהיו מוטיב מרכזי ובולט באיור של גיטריסט. פה הן נראות כמו ידיים שנלקחו מאיור של הילית/Emily * הפוזה של הרגליים לא ברורה (אנטומיה?) * הצעיף מוצלח במיוחד לטעמי * צורת השיער בעייתית. נראית כמו קשקוש גרפי יותר מאשר אפרו. כשעובדים בצורה כזו של הפשטה צורנית, כל קו צריך להיות מדוייק וממלא תפקיד.

מסכימה

לדעתי הוא צריך לרכון קדימה או לאחור, שתהיה לו תנועה יותר דרמטית. הרקע באמת פסטלי וגרפי מדי. המוסיקה שלו פשוט לא מורגשת. בגדול הציור מקסים ומלא חן, והפנים עשויות ממש טוב! וגם הבחירה של הבגדים מעניינת.

למעלה