משוב לכרטיס אישי :)

luckdragon

New member
משוב לכרטיס אישי :)

אחלה רעיון :) משוב : * את התמונה ניתן להעלות לגובה (שם משתמש,שם פרטי) כך יהיה יותר מקום (מילים) לתחביבים,ציטוט נבחר,על עצמי או לקטגוריה נוספת אחרת. * הצפיה בכרטיס האישי אמורה להיות נוחה,בכל זאת חשתי שאין רווח מספק בין קטגוריה לאחרת. זהו לבנתיים :) יום טוב

flowr..

New member
רעיון איום.

אינטרנט אמור להיות אנונימי. למה שאני ארצה שידעו פרטים עליי? ועוד משהו- יש אפשרות לבטל את ה``כרטיס האישי``? (כלומר, שלא יהיה לי אחד כזה? זה נותן מין הרגשה של חדיקה לפרטיות משום מה...) flowr..

luckdragon

New member
גם נכון

ואם לא מעוניינים שיראו באיזה פורמים הית בדיוק..

Celaeno

New member
משוב לכרטיס אישי

1. העלתי תמונה ואחר כך התחרטתי וניסיתי להחליף אותה באחרת - הדבר בלתי אפשרי. אנא תקנו בהקדם. 2. אני חושבת שצריכה להיות לנו שליטה על איזה פורומים אנחנו רוצים שיהיה כתוב שאנחנו מבקרים בהם. תודה.

flowr..

New member
נכון.

זה לא עניינו של אף אחד באיזה פורומים כתבתי, גם אם זו הייתה הודעה קטנה... פשוט אין לי חשק שכל אדם שלוחץ בטעות על השם שלי יגיע ל``כרטיס אישי`` שלי. flowr..

t@gel

New member
פרח

פשוט אל תכניסי פרטים אל תכניסי שם שום פרט מזהה מלבד כינוי ואם בא לך אז מייל ככה איש לא ייתחקה אחר הודעותייך ופרטייך. עידכון הכרטיס הוא לשיקולך בלבד, כמו ב-ICQ

shy-1

New member
היי,גם לדעתי זה לא ענינו של אף אחד

באיזה עוד פורומים הייתי,והבעיה גם שאין לי שליטה על זה. בכרטיס אישי צריכה תמיד להיות האפשרות שלי, מה יופיע, ומה לא. ורשימת הפורומים שביקרתי בהם, אינה בשליטתי !!! ומישהו פה כבר כתב לפני,כדאי להוסיף את אפשרות מספר ICQ ולבסוף, בחלון שנפתח לפרטים אישיים, תאפשרו סגירה מתוך החלון עצמו, ולא כמו עכשיו שצריך לסגור בלחיצה על ה``איקס`` למעלה. ומילה אחת טובה,אתם עושים עבודה יפה,וכיף להיות אצלכם. SHY

עדכון הפרטים האישיים

תלוי לחלוטין בגולשים עצמם, ואין כל כפייה בכך. רשימת הפורומים האחרונים ורשימת ההודעות האחרונות מהוות ריכוז מידע הזמין ממילא ברשת. אנו מאמינים כי החדירה לפרטיות מינימלית, והרווח של הגולשים המעוניינים בעדכון הפרטים - רב.

למעלה