את לגמרי צודקת
G GILADOS New member 17/11/05 #1 תשובה מספר אמוטיקן התפוז הינו 43 ואילו מספר אמוטיקן הביצה הינו 84. עקב כך, נאמר כי התפוז בא לפני הביצה. שיהיה לך יום מאגניב ../images/Emo11.gif
תשובה מספר אמוטיקן התפוז הינו 43 ואילו מספר אמוטיקן הביצה הינו 84. עקב כך, נאמר כי התפוז בא לפני הביצה. שיהיה לך יום מאגניב ../images/Emo11.gif
H hell cen be fun New member 17/11/05 #11 גילעדוס יקר. כל פעם שאני מנסה לבכות אז זה יוצא לי באנגלית, גם אם אני מעבירה בשיפט והאלט. האם זה קשור לזה שאני בת פחות מ 14 ואני לא יכולה להיות מנהלת בפורום "ציפורניים בפרנצ' ורוד זה כ"כ שיואו מאמם!!!1" שביקשתי לפתוח?
גילעדוס יקר. כל פעם שאני מנסה לבכות אז זה יוצא לי באנגלית, גם אם אני מעבירה בשיפט והאלט. האם זה קשור לזה שאני בת פחות מ 14 ואני לא יכולה להיות מנהלת בפורום "ציפורניים בפרנצ' ורוד זה כ"כ שיואו מאמם!!!1" שביקשתי לפתוח?
G GILADOS New member 18/11/05 #1 לא ירדנו לסוף דעתך מדוע את בוכה? אנא פני לפורום תמיכה נפשית להמשך סיוע.
V victoria777 New member 17/11/05 #15 יש לי בעיה על פעם שאני נכנסת לתפוז,המחשב מתחיל לעבוד לאט.הוא אפילו איים להתאבד כמה פעמים.מה לעשות?
G GILADOS New member 18/11/05 #1 איום בהתאבדות. תודה רבה על ההתראה. הנושא יועבר בדחיפות לטיפול. המשך גלישה מהנה.
G GILADOS New member 18/11/05 #1 אה, אופס, שכחנו מזה לגמרי יועבר לטיפול במהלך השבוע הבא ../images/Emo20.gif
G GILADOS New member 18/11/05 #1 בשלב זה באגים ובעיות אבטחה מצריכים טיפול דחוף יותר. אנו מתנצלים מראש על כל עוגמת נפש שתיגרם לך ../images/Emo39.gif
בשלב זה באגים ובעיות אבטחה מצריכים טיפול דחוף יותר. אנו מתנצלים מראש על כל עוגמת נפש שתיגרם לך ../images/Emo39.gif