לא נקבל ילדים מתחת לגיל 16 או 17 או 18 (תלוי בגילך) לפעולה כלשהיא בתפוז, מלבד במקרים מיוחדים, אשר יכללו שק ולמעלה מ500 שטרות דולרים לא מסומנים. ברגע שאחד/יותר מהפריטים שנכללו למעלה יהיו בידך פנה אלינו.
הגשתי בקשה לפתיחת פורום "תרגיע"[וזה אמיתי!] עכשיו,כמה כסף אני צריך להעביר לך על-מנת שתפתח לי את הפורום הנ"ל?אני כבר יודע שעל מתחת ל-10,000 שקל אין מה לדבר.
(ששש, תזרום איתי) בעיות בנוגע למנהלים יש לשלוחל[email protected]. בצירוף הצעות מחיר שמתחילות מ20 אלף דולר, כמו כן ניתן לקבל הלוואה בריבית מהמחלקה המיוחדת של תפוז עסקים, אה אנשים סליחה.
נקח בחשבון את האופציה הזו במסגרת שיפורים עתידיים במערכת. לקחנו, אנא העבר לחשבון מספר 0000000001 סניף 01 של בנק התפועזים את הסכום שציינת. לאחר ההעברה נשתדל להתעלם מבקשתך ולשלוח לך איומים מהעו"ד שלנו (סעיף 8734 ב' פסקה 4 ג' בנוגע לחוק איומי עו"ד תפוזי*).
*ניתן לעיין בתקנון הנמצא במשרדי החברה ברח' הרצל 58, ברזיל.
המשתמש ככל הנראה העתיק משפטים אשר אתה השתמשת בהם בעבר. פריצות לחשבונות של גולשים אחרים אינן מקובלות ובמידה ומתרחשת פעולה כזו יש באפשרות הגורם הנפגע להגיש תלונתו במשטרה. לשאלותיך, כתובות IP אינן נמסרות לגולשים אלא בצו משטרה/בית משפט. חסימה של גולש, לרוב, אינה נעשית לצמיתות, דיון בחסימת גולש זה או אחר נעשה מולו בלבד ואין זה נושא לדיון ציבורי. בקיצור, לא אכפת לנו.