התחרשה תקלה נחסמת עד סוף 3018, אופס?
S SpinZ New member 2/12/05 #17 תשובה אנחנו מנסים להשתלב עם שאר המנהלים, הם לא אוהבים אותנו ולא מזמינים אותנו למסיבות וכאלה אנחנו נחמדים! באמת!
תשובה אנחנו מנסים להשתלב עם שאר המנהלים, הם לא אוהבים אותנו ולא מזמינים אותנו למסיבות וכאלה אנחנו נחמדים! באמת!
S SpinZ New member 3/12/05 #28 אף אחד לא פרץ פשוט חשבנו שאנשים צריכים להבין שיש אתרים יותר חרא מתפוז, בשביל שיפסיקו להתלונן, ולאחר מכן מהר החלטנו שלא צריך, ושהגולשים יבינו זאת לבד.
אף אחד לא פרץ פשוט חשבנו שאנשים צריכים להבין שיש אתרים יותר חרא מתפוז, בשביל שיפסיקו להתלונן, ולאחר מכן מהר החלטנו שלא צריך, ושהגולשים יבינו זאת לבד.
Purple Mushroom Member 3/12/05 #27 להנהלתה : חלמתי פעם חלום , שבו יש מישתמשים שרושמים בירוק , באמת . באיזה שנה החלום שלי יתגשם , וגם הניק שלי יהיה בצבע ירוק ?
להנהלתה : חלמתי פעם חלום , שבו יש מישתמשים שרושמים בירוק , באמת . באיזה שנה החלום שלי יתגשם , וגם הניק שלי יהיה בצבע ירוק ?
S SpinZ New member 3/12/05 #29 לפטרייה מבושלת סגולה תוכל לשלוח מייל ל[email protected] עם ההצעה ונשקול זאת ביד רבה לאחר מחשבה רבה. לא. הניק שלך יהיה ירוק ב6002
לפטרייה מבושלת סגולה תוכל לשלוח מייל ל[email protected] עם ההצעה ונשקול זאת ביד רבה לאחר מחשבה רבה. לא. הניק שלך יהיה ירוק ב6002
Purple Mushroom Member 3/12/05 #30 ממממ , זה רעיון טעים .../images/Emo187.gif לבשל פטריות חתוכות מטוגנות סגולות ירוקות . היום אני מבשל , מקווה להספיק לבשל הלילה תוך כדי צפייה בסימפסונים הצהובים , ב19:00 .
ממממ , זה רעיון טעים .../images/Emo187.gif לבשל פטריות חתוכות מטוגנות סגולות ירוקות . היום אני מבשל , מקווה להספיק לבשל הלילה תוך כדי צפייה בסימפסונים הצהובים , ב19:00 .
S SpinZ New member 3/12/05 #33 תשובה זהו אייקון אשר שברו לו את השיניים והוא מדמם, וזה לאחר שהכניסו לו בוקש, ולכן הוא מכונה כך.