משואות אלטרנטיביות

Dan_Kap_

Active member
משואות אלטרנטיביות

איזו משואות הייתם רוצים לראות מודלקות בטכס יום העצמאות כאן?

Dan_Kap_

Active member
אני דן קאפ

מתכבד להדליק משואת ניווט GPS זו, בשם כל אחי וחברי שקנו את ה-GPS, אחרי שקנו את רכב השטח שלהם, כדי למצוא מקומות מקוריים למנגל. לזכר כל ערכי הטבע שדרסנו בצמיגים גבוהים, זנים נדירים שדרכנו עליהם בנעליים שיכולות להאכיל חצי שכונת מצוקה, מטיילים רגליים שמילאנו באבק על שלא באו ברכב. אני מיצג גם את רוכבי הטרקטורונים, משאירי ערימות הזבל, שורפי שמורות הטבע ומאשרי הבניה והסלילה הרומסת ערכי טבע שיאבדו לעד. את בעלי הענין, בעלי הממון ובעלי השררה, שחשבון הבנק שלהם יאפשר להם ליסוע למקום שבו עוד יישאר טבע, כשלעמישראל יישאר רק כביש חוצה ישראל, והמון המון נדל"ן. ולתפארתמדינתישראל

..........

- משוואות עם כמה נעלמים - משוואות באקסטזה - משוואות תחת היפנוזה - משוואות בחזקת חף מפשע ותחי מדינת ישראל

רגע של רצינות

אני מתכבדת להדליק משואה קטנה לכל אותם פושטי יד בצמתים שלא חלמו שיגיעו לארץ הקודש ויעמדו יום יום בשמש ובקור עם קופסת נס קפה של עלית ויחכו לנס. לחלק גדול מהם היה פעם צלם אנוש. לחייהם!!!

זיוי בת

New member
אני

זיוי בת סוגריים מתכבדת להדליק משואה זו. אין לי סיבה מיוחדת. פשוט מגיע לי. זיוי [יש´ך אש?]

פירוMAN

New member
גמני! גמני! גמני!

הנני מתכבד, בעונג רב, רב מאוד, רב מאוד מאוד, להדליק לא חשוב מה, תגידו מה - ואני אדליק. {כרגיל מחביאים ממני את הגפרורים} פירומנייייייאק לרשותכם תמיד.

אני מבקשת מכולם להזהר ב-../images/Emo117.gif

מדליקה משואה לזכר היערות שנדלקו על ידי כל אותם זורקי ה-
מהחלונות והמשאירים את ה-
בוער (כן, צריך להשתין עליו על מנת לוודא הריגה) קרן (מ)קיימת לישראלים

למעלה