משה!

משה!

אני כבר אמרתי לך שאני נציגה של הישוב שלי (מבוא דותן ).. לדעתי מטה שה"ר הוא דבר חשוב מאוד ואני חושבת שזה מאוד מאוד חשוב לקדם אותו .. אתה יודע מה .... אין לי בעיה לאגן פגישה עם כל הנציגים ! רק אם אתה יכולה להעביר לי את השמות של הנציגים ואת המספרים שלהם ואני אדאג לארגן פגישה כמה שיותר מהר .. וככה גם נוכל לעזור לאותם חיילי מילואיים ... יש לי עוד הרבה רעיונות שיכולים לתרום לתנועה ואני בטוחה שיש לכולם ..... הגיעה הזמן שנעשה איתם משהו , כי אם אנחנו לא נעשה- אף אחד לא יעשה !!!.... ובשביל זה צריך להקים מחדש את מטה שה"ר .

MS6

New member
יפה...

הסיכום שלנו היה שב1 בספטמבר יש נציגים לכל מעו"ז, אני אבחר בקרוב נציג מבית שמש... יש עוד מעו"זים שכבר בחרו נציג? אגב סיכמנו אם אני לא טועה על תשעה נציגים עד כה (ש"שים, בית שמש, מבוא דותן, שקד, ברקן {המעו"ז היחיד שלא אישר את ההודעה}, בנימינה, ענתות, רעננה.. ואני אדבר עם נתי בנוגע לנציג מפתח תקווה) בכל אופן לגבי 2 מעו"זים יש לנו אפשר לומר נציג אחד בטוח (את במבוא דותן) יש עוד נציגים מוסכמים כבר ממעו"זים?

ומטה שה"ר

יתחיל לפעול רק ב 1 בספטמבר ??? לדעתי עוד השבוע צריך להקים אותו .... אני צריכה את השמות של כל הנציגים .... מחר אני אדאג ליצור איתם קשר כדי שנקבע איך אנחנו יכולים לעזור לגרמן ולחיילי המילואים !!

נכון ....

נראה לי שמחר בבוקר אני אתקשר לרכזי מעו"זים ואגיד להם לבחור נציג רציני שמוכן להיות במטה ...שיודיע לי באותו יום ! יש לך מושג מי יהיה משקד ????

בנימינה

אני אעביר לך את הנציג של בנימינה ב28.8 כי רק ביום הזה אנחנו נפגשים כל סגל המעו"ז לשיחה עם ריקי,אני אעלה את העיניין...

טוב...

יש מצב שאתה מעביר לי את המספר פלאפון של המפקדת מעו"ז שלך .... כי אני רוצה לדבר איתה מעכשיו .... אנחנו רוצים להתחיל להזיז דברים

חבריה

מיכוון שאין לנו רכז ולא רכזת אז אני צריכה לקבוע פגישה עם כולם ושנחליט עם המעו"ז שלי ביחד אז זה יקח קצת זמן אבל בסוף בע"ה יהיה לנו נציג אני ינסה שזה יקח משו כמו שבוע פשוט הייתי עד היום במחנה אז היה לי בעיה לארגן את זה

למעלה