משה!!!

משה!!!

הרבה הרבה הרבה מזל טוב עד 120 ויותר ויותר תמשיך להיות קורע ומצחיק חחח... ומנהל פורום טוב... לא ליתלהב רק היום זה ככה!!! סתם מתה עלייך!!!

ASTAR3

New member
../images/Emo65.gifמוש מוש ../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif

מושון!! שיהיה לך המון המון מזל-טוב עד 120. אושר בריאות והצלחה בכל התחומים... אוהבת אותך המונהמונים... אסתרוש!

יאאאא

יש למשה יומולדתתת? יווווואווו מזל טובב רספ אהוב שליי =]] עד 150 :) ואני רוצה לראות אותך מתישהוו חייבים לעשותת מפגש איפשהו פעםם:):) אז שיהיה לך את היום הכי הכי מדהים בעולםם ותנצל אותו כי יומולדת יש רק פעם בשנהה =]]

talia s

New member
ממממממשה../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

האיש והשיער..........! המון מזל טוב!!!
שיהיה יומולדת שמח!!! עד 1200000000 (ויותר!!) נ.ב אל תיקח את זה קשה..

dragonfly017

New member
=)

וואיי מזל"ט משה שיהיה לך יום מהנה ומטורףףףף תעשה חיות ותנצל אותו הכי טוב שתוכל ד"א למי שמכיר את נועה ממעוז פתח תקווה -גם לה יש יום הולדת היום אז מזל טוב יפיפה (למרות שהיא לא נכנסת לפורום) איזה יום שמח לי היום=)))

Oded shmilo

New member
משה שחכת לעשות את מה שסיכמנו!!

מזל טוב אחיי אוהב אותךך!!! אחי שיהיו לך הרבה בנים זככרים ובנות נקבות אחי תדע שאני אוהב אותך ובאמת אתה מלך אפילוש אתה מכוער תחת!! והשיער שלך הכי יפה בכל עזה אפילו יותר מהשיער של ואליד!! הקיצר אחי אוהב אותך באמת אוהב!!!

../images/Emo49.gifמשה

מזל טוב משה!!! עד 120 שנה... שפע ברכות ומתנות, שיהיה לך כל מה שתרצה... ועוד משו שחשוב לזכור: חייך בכל רגע אפשרי!!! מאחל: דביר-קורס ד'

t i t u s h

New member
למרות שזה באיחור

הההממממממממווווןןןןןןןןןןן מממזזזזזללללללללל טטטטטטטטווווווווובבבבבבבבב!!!!!!!!!

למעלה