משה 666 !

משה 666 !

משה , לא יודע אם שמת לב, אבל יחסית לבן אדם שמכריז על עצמו (בשגיאות) שהוא TRUE , אתה נשמע ממש כמו TRUE ARS .... ילד קטן וטיפש שכמותך. אני פשוט מת לדעת מה יקרה כשיפוצצו לך את הבועה.

V.W

New member
הוא צוחק.. ואגב משה יש לי בקשה

הצחקת פה את כולם אם כל הבדיחות שלך על הבלאקרים, אבל זה מתחיל להיות מאוס, אולי תעשה לנו גם קטעים של ערסים והיפים וכל מיני דברים כאלה..

shay or eli

New member
רגע...

אז אתה רוצה להגיד לי שמה שהוא עשה פה זה פארודיה ולא אמיתי?! חחחחח... גדול

a_duck

New member
ברור שזה לא אמיתי...

ולכל מני מתופפים של דיסטורטד...אם אין לכם מה להגיד אז אל תגידו...יש הרבה אנשים שנהנים לקרוא את זה יותר ממה שהם נהנים לקרוא את הויכוח שלכם על "למי יש תחת יותר שחור"...

D.B

New member
אלוהים אתה כזה פוץ!!!

ומי אתה שאתה תגיד למישהו מה לכתוב??? אם אין לך מה להגיב למה שאנשים כותבים אז פשוט אל תגיב!!! אתה כזה פוץ, כבר חשבתי שלא קיים נוער כמוך.. אני מקווה בשבילך שכל החזות המגעילה שאתה מפגין כאן בפורום היא לא החיים האמיתיים שלך כי אם כן.. אתה כל כך מסכן... דיסהייט מהמחשב של גיא. (היום כולם מתנחלים אצלו... )

Steel-Dude

New member
חחחחחחחחחחחח

זה כל כך מצחיק איך שאתה כל הזמן סותר את עצמך...אתה אומר שאין לי זכות להגיד לו מה לכתוב...אבל אתה בעצמך אומר לי מה לכתוב...זאת אומרת או שאתה צבוע או שיש לך זכויות יתר ואתה המלך כאן ויכול להגיד לכולם מה לעשות...זה היה יכול להיות עוד יותר מצחיק אם היית שומע HYPOCRISY (למקרה שאתה לאיודע מה זה כמו שקרה עם ההומופוב HYPOCRISY = צביעות...)

dishate

New member
תודה שהמלכת אותי ...

העניין הוא שזה אצלך בורידים להכניס תאף שלך לכל מקום ולחפש ויכוחים. תשעה טובה תהיה בוגר ותקרא את העצה המוסווית שיעצתי לך למעלה... תפסיק ל@#$ן תמוח כבר עם השטויות המרגיזות שלך .. אתה ממש מעציב אותי. באמת, אני ממש ממש מרחם עליך ועל אנשים כמוך.. מסכן שלי.. אבל אולי עוד תגדל ואולי תגלה שכן יש לך משהו בתוך הקופסא השחורה והמעוותת שבראש שלך. אה ושכחתי להגיד, כן כולנו false ורק אתה true . (הכוונה, כולנו צבועים ואתה לא, אתה הראשון שלא צבוע)

a_duck

New member
אמ...

בכל מקרה אני מציע לך להסתכל קודם על ההודעות שלך לפני שאתה מבקר אותי...כי אני יכול להביא לך כמה דוגמאות של הודעות שלך שלא היו ממש נחוצות לויכוח...סתם בערות מיותרות...לא פחות מיותרות משלי...

משה_666

New member
אפשר גם לדבר איתך

בטח שסיפור של NECROPSY הזכיר לך את עצמך. שמתי לב שכל הפוזרים חושבים שאף אחד לא מסוגל עליהם ויום אחד... יום אחד בא מישהו TRUE וסיפורם נגמר. אתם בטח הייתם רוצים לחיות בשלום באהבה , להקים אחוות הפוזרים הישראלית, אבל בלאק דורש מלחמה. אחד ההבדלים בין לTRUE לפוזרים זה שפוזרים לא רוצים מלחמה, הם רק רוצים לעשות מוזיקה בשקט אבל ברעש. מתי שהוא זה מסתיים, שאלה כמה TRUE משפיעים על האזור. אתה יכול. TRUE ARS - אתה נשמע כמו איזה פריק מסכן שמקבל מכות כל יום. יפוצצו לי את הבועה... או קיי תבואו ותפוצצו, אם תוכלו, פוזרים יודעים רק לדבר. אז אם יש לכם זין תבואו או שתתנו לנו את הכתובת וחכו עד שאנחנו נבוא. AVE SATANAS

Nomaed Dominus

New member
krieg fur blackmetal

בקיצור, כמו ששורת הכותרת אומרת, בשביל BLACKMETAL צריך להילחם, ולא לצבוע פנים ולחשוב איזה קולים אתם! Rege Satanas!

D.B

New member
יש כרגע המון מקום פנוי ב-

אברבנל... (בית חולים לחולי נפש למי שלא יודע...) להזמין לכם מקום ? אני גר ממש קרוב תוכלו לפוצץ אותי מכות לפני האישפוז... נ.ב אתם הורגים אותי מצחוק תמשיכו ככה! (שוב דיסהייט)

Nomaed Dominus

New member
we are true ;)

יפה :) תודה, תרשום אותי :) האמת זה באמת מצחיק... אני נהנה מזה... אבל אם כבר, אז ברצינות, יש הרבה אנשים ששומעים מטאל ולא מבינים BLACK, ואני מבין את זה.. כי ל-BLACK באמת צריך להיכנס כך שתבין את זה.. צריך להיכנס לאווירה ולהבין את המוזיקה, לא כמו HEAVY שכל אחד יכול לשמוע...

anathema

New member
איזה שטות

לכל מוזיקה צריך להתחבר, לא רק לבלאק... ומה לדת´ לא צריך להתחבר או לדום ? מי שלא אוהב בלאק מן הסתם גם לא יתחבר אליו ולא ישמע אותו

AmOrPhiS

New member
את האמת שאין

שם ממש מקום בגלל שמקומות כאלה מלאים באנשים עם בעיות אמיתיות לא סתם פסיכים שכותבים שטויות בפורום מטאל אבל אני מודה - שטויות מצחיקות ביותר

G_Roni

New member
אוקיי עכשיו באמת

אתה היית רציני בכל ההודעות האלה? כי קצת התבלבלתי... ובהזדמנות זו הייתי קוצה להגיד שאני לא טוען שאני טרו ולא אבטיח... גם לא פריק ולא כל ההגדרות האלה שאתם מזכירים... אני סתם בנאדם שאוהב רוק קצת יותר ממטאל ואני חושב שאתם צריכים לעזוב בשקט אחד את השני... פוזרים לא פוזרים מה אכפת לכם? תנו לאנשים לשמוע מה שבא להם

מה?????

אתה שומע מוזיקה רק בשביל המוזיקה?! אתה כל כך false! צריך להרוג אותך ואת כל שאר הפוזרים השוודים המלוכלכים כמוך!

AmOrPhiS

New member
מה?!

אוקיי נכון שיש במטאל הרבה יותר מסתם מוזיקה אבל חשבתי שבאמת העיקר של לשמוע מוזיקה זה בשביל המוזיקה עצמה לא?!

למעלה