משה שלום

usa45

New member
משה שלום

שלום רב מוניק כהן 21.10.60 חצות שבין ה20-21 האם צפויה לי הכרות רצינית בשנת 2007 ? בברכת שנה טובה לך

usa45

New member
שלום תמיר מצטערת לא ידעתי

שאתה מחליף את משה אני מקווה שהכל בסדר איתו אדם מקסים!!! שעזר לי ולבת שלי אני יודה לך אם תוכל לענות לי תודה ושנת 2007 מלאת חום ואהבה לך

למוניק

השינוי מקל עלייך את החיים וממתן אותך ונותן לך יותר שורשים שיהיה המון בהצלחה תמיר הנומרולוג

היי מוניק

קודם כל מה שלומך אני בנתיים עוזר ומחליף את משה עד שיחזור את נכנסת לפני חודשים לשנת תיקון שנה של הסתכלות מחשבתית מה קורה איתי בכלל בחיים בחוד ינואר - מרץ חודשים עם המון שינויים ריגשיים ותהפוכות בכל התחומים מאפריל יוני יש אפשרות טובה לקשר זוגי מגיל44-45היו סיומות של דברים ריגשים וכן לימודים שיהיה אור והצלחה תמיר הנומרולוג נ.ב עם שמך מוניק אז מה שרשמתי בגיל 45 מתייחס לגבייך ואם תרצי הבהרות אשמח לעזור ואשמח לקבל שם האימא הכי חשוב בתקופה הזאת שתהיה מאוזנת ריגשית

usa45

New member
תמיר היקר שנה טובה ..

תודה רבה על התשובה אכן שמי מוניק כעת החלפתי את שמי לפני 6 שנים במשרד הפנים והבנתי שהשינוי לא היה לטובה הכל אופן גם טובה עם השם מונה לא היה בזוגיות עברתי לארהב לפני כשנה וחצי בתקווה שמשנה מקום משנה מזל התחום הזוגי כי חוץ מזוגיות לא היה חסר לי כלום ...(אבל זה מבחינתי חשוב יותר מהכל מלבד בריאות כמובן) שם אימי ז"ל הוא אודט כהן אני מאוד מודה לך\ ושוב שנה טובה מלאת חום ואהבה

היי מוניק

אם קררו לך בעבר מונה אז את מאזנים טלה וכיום עם מוניק את מאזנים גדי הטלה במקיף היה מכניס אותך להמון ריגושים והיה מטריף אותך ואילו עכשיו שהאור המקיף שלך בגדי את יותר מאוזנת ושקולה ואת מקרינה לסביבה יותר רוגע וסמכות אז בהצלחה תמיר הנומרולוג

למעלה