משה פרנק

משה פרנק

בפורום שך מיטראני כותב אחד בשם צבי אלך ועלך למה שלא תסביר הענין למען השקט הנפשי של השואל??? האם יש אמת בדבריו?. האם :" גם בארזים נפלה שלהבת"?? קשה לי להאמין שמדרכי טיולים של מטיילים ישראלים מתעסקים עם המסחריות שבקצוע.

יוחאי, כמה הערות לפניה שלך:

1. התכתבות אישית לא נעשית בפורום. יש לך פניה אישית אלי? לצורך זה יש מסרים! 2. אני לא חייב לענות לכל זב ומצורע שמחליט להשתלח בי בשנתיים האחרונות. אם צבי צויק משועמם, ומחליט לנסות לריב איתי, זה עדין לא הופך אותי למשועמם במידה הזאת. אני לא מתכוון להצטרף אליו בחגיגת ההשמצות. 3. למורי דרך יש שני פורומים: אחד, חשוב וותיק שהקים מיטראני לפני כמה שנים, והוא משמש למריבות והשתלחויות. השני, קטן ולא חשוב, שבו עוזרים אחד לשני, מעבירים מידע, מספרים על מה חדש ואיך מדריכים וכו'. אל תתבלבל בין שני הפורומים. אם אחליט לענות לצבי צויק על הנסיון שלו לריב איתי, זה יההי אצל מיטראני. 4. אני לא מתכוון להסביר מה חושב מורה דרך אחר, יהיה ותיק, נוהג באשכולית נוצצת, משועמם ומתוסכל ככל שיהיה. וכל השאר בענין זה - אנא, במסרים פרטיים.

zvi zwick

New member
משועמם

מר פראנק עצם העוברה שביכולתך לא להציג את תגובתי מראה על אופיך,מעניין מה אומר על זה המנהל השותף.שמור על לשונך הביטוים בהם השתמשת לא יהים למורה דרך.צבי

תגובתך מופיעה. מה זה אומר עליך?

למרות שזאת טירדה גדולה בשבילך, אתה מוזמן לעיין בפורום, לראות את תגובתך. האם שינית משהוא בדעתך על האופי שלי בעקבות ההארה שתהיה לך? האם זה מעיד משהוא על האופי שלך? אתה מוזמן לעיין בתוכן ההודעות הפורום ולראות עד כמה ההודעה שלך לא שייכת למה שקורה כאן. לא מחקתי אותך, עניתי לך שאני לא מבין את העיברית וליוחאי עניתי שאני לא חייב לענות לכל אחד, גם אם הוא משועמם. ואתה, כנראה, כזה. על איזה מנהל שותף אתה מדבר? נדמה לי שיהיה עדיף לכולם, וביחוד לך, אם תחזור לפורום החשוב של מיטרני. אנחנו פורום קטן, לא חשוב, לא רציני. סתם אנשים שבמקום לריב ולהשמיץ עושים מאמץ לעזור אחד לשני: להמליץ על עבודה, לספר על אתרים שיחסם אלינו אינו נאות וכו'. מעשיך אינם תורמים לנו כלום. תודה על נוכחותך הקצרה והבלתי מועילה.

למעלה