משה ערב טוב

usa45

New member
משה ערב טוב

שלום רב משה זאת אורטל ואני פונה אליך מהכרטיס של אמא לצערי הרב השותפה היתה נוכלת ןבעקבות התאהבות במישהו מישראל סגרה את העסק לקחה את הכסף ונעלמה אין לי שום אפשרות לתבוע אותה מכוון שהכל היה רשום על שמה למרות שאמא שלי דרשה מיד להוסיף את שמה בעקבות החגים והעובדה שאמא נסעה לארץ התהליך נדחה ושבוע שעבר הכל קרס מבלי שאני ידע כי החלפתי את אמא שלי בחנות שבו היא עובדת אחרי הסיפור הזה אני פונה אליך בשאלה מה יהיה איתי? אני צפויה לי עבודה בקרוב (קצת קשה בלי רשיון עבודה)אמא עדין מאמינה בי ואומרת שאחרי שנסתדר אני יוכל לפתוח שוב דוכן בקניון כשהפעם הכל על שמה כמו שהיה צריך האם זה יצא לפועל? האם זה יצליח הפעם אני מצטערת אני כל כך נסערת ולא מפסיקה לבכות שנתתי לאמון שלי בחברה ובזה גרמתי לאמא הפסד כספי(כסף שאיןמיותר) ואבדן הכנסה מה אני יעשה????איבדתי את האמון בעצמי ובחברים לכן ברשותך אשאל בנוגע לחברי מזה חודשיים ימים שמו יעקב 1.7.73 אורטל חליווא 2.7.84 תודה וערב נפלא

משה רון

New member
סיפור מצער מאד

קשה לקרוא סיפור כזה וקשה עוד יותר להיות בסיפור כזה אבל ב"ה תצאו מהקשיים ותעלו על דרך המלך. לגבי הזוגיות היא צעירה מאד וכדאי שתמשיכי ותזרמי בה עוד כמה חדשים כדי לבדוק מה החוזק שלה.מאחל לך המון אהבה וכל טוב, ושבת שלום.

usa45

New member
משה היקר תודה על ההבנה....

אז אנחנו נצא מזה? או אתה מברך אותי שבעזרת השם יהיה בסדר? האם השם שלי והתאריך נראים שאני יצליח בסופו דבר ? כי אני יגיד לך את האמת משה הייתי רוצה להצליח כדי לפצות את אמא שלי על כל מה שהיא עברה ועוברת בלעדי ועכשו במיוחד בגללי תודה ושבת שלום אני מקווה שנדודי השינה יעברו השעה 5:30 בבוקר
(

למעלה