משה מספריים

משה מספריים

תגיד בן אדם מה נסגר איתך? למה להיות כזה בן אדם מגעיל? אני קורא את ההודעות שלך ואני נגעל כל פעם מחדש אז לפי מה שאני מבין אתה בן אדם שבחיים האמיתיים עוד אחד מושפל שאפחד לא סובל וכולם צוחקים עלייך בפנים בן אדם שהדבר שהכי קרוב שהיה לו לסקס זה כשהוא ינק [מהבקבוק] אז גורו אתה בטוח לא חכם ברור שלא ואני לא צריך לפרט למה לגביי כל ה-"קאפיש" "טפוו" וכו' מה כבר אפשר להגיד? רק דבר אחד לך תמצא חיים!!! יא עלוב נפש חסר השכלה דביל [לכל מען דבאי----> אני לא מנסה לריב איתו/לעשות רוח וכל שאר הדברים שבגללם אתם קוראים לי "עבריין מקלדת" חחחח והמבין יבין]

קופידון אני אדם חסר ערכים...

בחיי חסרים אהבות רבות.. אהבות חברים...אהבות נשים ועוד.. אני מלא זימה סקס וקצת מין אני מודה...אולם אני גם מצהיר על כך.. אני מודע לכך ש...אפאחד לא סובל אותי...וזה מרענן כי...ככה יש לי לאן לחתור... ושוב צדקת אני מושפל עד עפר...ומילותי כמו קפיש אטפו על הווצ שלך וזה...באמת איכס ממש שלוככככ ומאחר שאתה מעיד על עצמך שאינך עבריין מיקלדת אז סבבה אני לא ניפגע ממך רק שאלה אחת יש לי אליך.. כתבת בתחילה ש..."אני קורא את ההודעות שלך.. כל פעם מחדש.." ושאלתי היא...אחי אם אני מגעיל למה אתה קורא?? אל תעשה את זה לעצמך!!! אתה תידבק בי...אתה תהיה כמוני תזהר.. יש לך אישיות ורמה...אתה קלאסי פשוט תתעלם מההודעות שלי...קפיש? אהה בסדר???? תביא בוסה תביא...

soofgania

New member
חחחחח קופידון נישפכתי על הריצפה!

נו משה מה יש לך לאמר להגנתך?

קופידון

הכל נכון מה שכתבת מילה במילה חוץ... מהניק שלו.. זה המספריים של משה ולא משה מספריים. יישר כוח קופידון.. מי יתן ויהיו פה עוד אנשים כמוך בבלוג/פורום הזה ומשה אחחחחחחחחחחח טפוווווווווווווו

קופידון אני איתך מילה במילה...

משה הוא פשוט בן אדם חלש שאת התסכולים החברתיים והמיניים של הוא מוציא עלינו... ידוע שבחיים האמיתיים הוא בטח היה איזה ילד כאפות וזאת כנראה התוצאה.. בהחלט עבריין מיקלדת..

אני יגיד לך משה

היא הייתה אומרת שזה שיש לך איבר כל כך קטן שבגללו נשים לא מוכנות לשכב איתך ובכדי לספק את עצמך את אונס נמלים[כן כן נמלים] תמימות וחפות מפשע זה בגלל זה לא צריך להיות עצוב יש רק פתרון אחד ואני מציע לך בשם כל מדינת ישראל תתאבד כברררררררררררר!!!!

משה=ספר חחחחחחח

חחחחחחחח עלק ספר הבן אדם היחיד שבא להסתפר אצלך זה איזה ערבי בן 90 שגם לא סומך עלייך ובגלל זה הוא סתם בא כדי שלא תרגשי בודד יתר על כך אתה משלם לו על זה במקום שהוא ישלם לך דא"ג הוא קרח [הערבי, משה סתם מכוער] טוב משה בוא לא נהיה קטנוניים תפסיק להיות פטאתי ולאונן על הפורום לפחות תכנס לבלוג תאונן שם ולפי איך שאתה כותב אתה בכלל נשמע אנס [נמלים עיין לעייל]

קופי אני רוצה לתקן אותך

ערבים לא מסתפרים אצלו.. רוב הלקוחות שלו הן זקנות בנות 800 ובמקום להשאיר לו טיפ הן שוכחות את השיניים התותבות שלהן בתוך הכלי של הצבע. באים להסתפר אצלו כל עברייני המרכז ויש לו מתחת למספרה מכון ליווי. ומשה....אחחחחחחחחחחחחחחחחח טפוווווווווו

סיפור מרתק:

יום אחד משה נכנס למכון ליווי שבבעלותו ורצה לשכב עם אחת מהבנות שם [עיין לעייל תגובה לוטוסית] הזונה ראתה אותו ניבהלה צעקה לו אני במחוררר!!! -משה: לא נורא אני בן אדם דוחה מוכן גם במחזור -הזונה: אני קוקסינל יש לי איבר גברי -משה:אני דו -הזונה:בקיצור לא רוצה הסוף: משה אנס זונה משה רציתי לברך אותך לרגל כניסתך לגיל ה80 [עדיין בתול] אני מאחל לך עד 120 [אולי עד אז תמצא מישהי שתהיה מוכנה לשכב איתך ואני לא מדבר על היד שלך]

קופידון אתה מחטט באף עכשיו??

איזה מפגר!!! האף למעלה לא בעכוז נוווווו תוציא תאצבע משו...לאאאאאאאאאאאאאא לא ללקק... איכס בעעעעעעעעעעעע

אוחח קופי..יש בנינו משו משותף..

שנינו לא סובלים את העירקי..בחיי שכל מילה שאתה אומר היא אמת לאמיתה.. תמשיך ככה ואני רושמת גם אותך בתעודת זהות שלי...נשבעת!

../images/Emo2.gif באמת?

אני מודה לך על המחמאות לוטוסית אבל אם מה שמשותף ביננו ה השנאה שלנו למשה אז אנחנו משותפים עם עוד 6 וחצי מלייארד אנשים שגרים על כדור הארץ ואלוהים יודע כמה יצורים בחלל החיצון יש כי גם הם שונאים אותו

קופידון ללא ספק אתה מבין את מצבי...

ו...אני מודה שיש לי מאוד קטן.... באמת ממש קטן...בערך בגובהה שלך אפילו.. ו...אני שמח שאתה לא ממליץ לי להיות עצוב... תגיד תאמת קופידון....בנינו ככה בלי שכולם ישמעו...אתה נימשך אלי?? את האמת..?

משה

שמע לפי הסיפר שסיפרתי[כולו אמיתי] אפחד לא נמשך אלייך בטח ובטח שלא אני ואני יתן לך סיבה אחת פשוטה אתה מגעיל תקירות של השירותים הציבוריים באלנבי אז סתום עדייף

קופידון תפסיק להחמיא לי

בסוף יחשבו שאנחנו זוג נו.. ותשמע איפה שהוא בכל המלל שלך יש מחמאות וזה גורם לי להסמיק נו... תשתדל קצת כי...מממ...אתה חייב להתעלות קצת.. תן משו חזק!!! התחלת טוב ו...אתה דועך..

למעלה