משה...כנס שנייה...

משה...כנס שנייה...

ממ...רציתי לומר לך משו.. ו...זה....מממ... אחטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טפוווווווווווווווווווווו על הפרצוף שלךךךךךךךךךךךךךךךך וועההההההההההההההההההההההה עכשיו צא..! פיייי נירגעתי

אני רוצה להתלונן על שחף!

אני חש מעונה בעליל.. היא יורקת עלי בכל הזדמנות משפילה אותי וקוראת לי בשמות גנאי..! אני חש!!! עם דגש על החש!!! אני חש מושפל בעליל!! באתי לפה עלם ביישן צנוע וטוב לב...ממש אנונימי... והיא ככה וזה נו...בגללה יצא ככה בלאגן! אני קורא לכל מי שמקלדת בידו!!! לכל מי ש...זה..נו... שיחתום על העצומה נגד שחף בפרט ומרוקאים בכלל!!! \ אני קורא למרד תרבותי!!! וכמו שנאמר...."תחת הכותרת... היום זה יריקה מחר זה מציצה!! אההה...מכה!! אזזזזזזזזזזזזז שלא יעבדו עליכם!!! נ...ב.. "וירקו בני ישראל על שחף ויראו כי טוב...וימשיכו במעשיהם..." (מתוך...פסוקו של מוזססס)

התלוננת?...יופי! אני שמחה!

עכשיו...יצא לך מזה משו? לא אה...טפיי שוב פעם ביזבזת אנרגיה על משו שלא הולך לך בכלל.. לא נורא משה...אולי מישו בעתיד כן יקשיב לך תמשיך לנסות וזה...אל תתיאש.. עד אז אני אמשיך בשלי...ואני מבטיחה לך שאם אני אעשב עצומה נגדך אתה תיהיה רדוף יריקות... בטח רק יניב כאות היזדהות עם הבן דוד המעפן שלו יחתום נגדי וזה....אבל לא נורא..מה אפשר לצפות מעירקים אה?

הבן דוד

New member
איפה חותמים???????????????????.

האמת? זה רק בגלל ששירבבת את שמי לשירשור...... שלום.... אני א.. אני א.. רוצה.. לחתום על העצומה...... העצומה הזו ש..... שיורקים שם על זאתי נו.... שחף.... איפה חותמים? משה? אפשר את העט הזהב שלך לחתימה הזאת? אז הנה חתמתי.... ועל זה נאמר גמר חתימה טובה...... טטפפייייייי על הווץ' המרוקאי של שחף!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב הנה משה עשיתי מה שאמרת עכשיו תשלם לי נו.....

j a s t i n

New member
"וישגלו במרוקאית ויראו כי טוב .. "

"וטפוו על עם נכר זה"... מתוך : פסוקו של רומני ... מושיקו היום בערב מסיבת מימונה המונית שכוללת מופלטה עם קצת טפיי , יוגורט והרבה קרפ צרפתי אתה ב אאאא? איזה ש-ע-מ-ו-ם מש-ע-מ-ם מ - ש - ע - מ - ם נו מה אתם רוצים משעמם לי !!!! איפה אתם כולכם נעלמתם !??!נשארתי עם כל הצעירים והפאורים שם אה!?!משה צא מה BDSM או שאני משגל תכושילדודה של האמיר פרץ שלך !!!!

אטפוו על הרומנים והעירקים יחדיו..

מה קרה???? פעם בשנה העם המרוקאי עושה מימונה ואתם ישר דופקים עלינו חמסות???? לכו תעשו לכם מסיבות משלכם...תורידו ת'חמסות שלכם מאיתנו.. ג'ס??? אטפוווווו עלייך טוב????? עכשיו תגיד ת'אמת....כמה מופליטות דפקת אה?

שחף יא מופלטה מגולגלת...

זה מנהג מרוקאי עתיק וידוע אה.. אוחח איזה ברברים!! ולשאלתי.. שחיפי? אתם גם מתרבים במיימונה?

משה אנחנו מתרבים בכל מצב..

הלוואי שתיהיה מוקף מרוקאים כל החיים שלך הלוואיייי ותפסיקו לקנא בנו, תורידו את החמסות שלכם מאיתנו.. ורק ליידע כללי.. ה"חחח" וה"פחחחח" אלה תגובות מרוקאיות ידועות..ככה שאתם כולכם דובריי השפה... ומשה? יש לי משו לומר לך במרוקאית וזה.. אטפוווווו על הפרצוף שלךךךךךךךךךךךך י'זבללללללללללללללל וועהההההההההההההההההההה...

חחחח גאס!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב גאס שיכנעת אותי.... בנות קפצו עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעע אגב...מה עם "המטרנה???" עלה או יורדת???

motitor

New member
משה וגאס

כטפווווווווו עליכם אל תיתעסקו איתנו ואם החג שלנו אה וחג שמח

משה דיברת על המרוקאים

עכשיו זה קשור גם אלי ...כי אני חצי מרוקאית , אז משה אוהבת אותך אבל ...ככטפוווווווווווווו אחד גדול עליך ועל ג'אסי יחוצפנים יורקים עלינו ואחר כך באים לאכול מופלטות אה?...טפווווווווווווווווווווו על שניכם!! תוכלו תוכלו עד שתחנקו , ימזוייפים בלב אתם חולים על המרוקאים אני יודעת את זה במיוחד משה חחח סתם ניסחפתי..... חולה עליכם מואעהההההההההההה

סקסית זה לא אני זה גאס!!

קללי אותו נו... תירקי עליו!!! תקשרי אותו!!!! ווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעע שימי לו גאג קדימה!!!! אופפפ אני וה BDSM חייב גמילה!

חחח משה יסכסכןןןןן!

זה אתה יא ערקי שקרן שכמוך אטפוווווווווווו על הטוסיק השעיר שלך, וואי אני מתדרדרת פה אני מתחילה להיות מושפעת מעירקים חחחח

שחף את רומזת שקווינקי וסיירוס לא רמה?

אהה? יענו סיירוס וקווינקי לא יכולים עליך???? תתביישי ככה להעליב אותם תתביישי! הם כאלה חמודים וזה למה להעליב אותם אהה?? בגלל שהם אשכנזים?? נו אז מה!

למעלה