משה ה-קצב לא נרגע

משה ה-קצב לא נרגע

מתי כבר יגמר הסיוט של המתלוננות? מדוע אישה שפוגעים בה בנפשו ובגופה צריכה לעבור את הסיוט הזה? למה שקצב לא ינהל את הערר כאשר הוא יושב בתוך הכלא? המצב האבסורד שבו קצב מסתובב לו ברחובות העיר ומנהל קמפיין נגד אלה שהוא פגע בהן בלתי נתפס...

אביa2

New member
מניין לך שהוא פגע בהם . אולי העלילו

אין פה ראיות זה מילה מול מילה

אם היה מדובר בבחורה אחת?

היו אולי יכולים לומר שזה עלילה למרות שכל בחורה יודעת שהגברים לא כ"כ יודעים לשלוט על ייצרם. אבל כאן מדובר בלא באחת, וגם לא ב2 וגם לא ב3 בנות שכולן עברו פחות או יותר את אותם חוויות זה נשמע לך הגיוני שזה עלילה? במשפט במחוזי במהלך העדויות משתמע מצד קצב שהיחסים נעשו בהסכמה ועכשיו הוא מכחיש לא נגעתי בכלל? למה על דרעי או אל אלי ישי לא עלילו את העלילה הזאת? יש להם פחות שונאים במערכת הפוליטית?

shlomiff

New member
אין משפט במדינה

אנשים חלשים נדפקים. והחזקים נהנים

בשב"ס פנו לבניזרי שישמור על קצב:

קצינים בשבס פנו לשלמה בניזרי שישמור על הנשיא קצב בזמן שהותו בכלא שלא יתאבד.תלמידיו של בניזרי יפקחו על קצב.תא מיוחד שמור לנשיא קצב הכולל מצלמות.ומקלחת שמורה.בניזרי נעתר לבקשה!!!

ברור שאתה לא מאמין

הרי אף פעם לא עמדת בסיטואציה שמאות אלפי נשים עוברות ביום יום, וגם אף פעם לא היו לך ילדים שעברו חוויה של מעשים מגונים ע"י בוגר הכי גרוע שהילד שנפגע הוא הפושע ומעליל כאן זה פשוט מזעזע.. אני מאד שמחה שבמקרים האלה האמינו לנפגעות ולנפגעים ושהורים תמכו בהם, אני לא רוצה לחשוב על מה קורה לילד שמגיע ומספר להורים שלו על המעשים המגונים שנעשה בו וההורה דוחה אותו כמפנטז או מעליל., ילד כזה יהיה מסכן כל חייו

שםאנילא

New member
למה הן נזכרו פתאום להתלונן עכשיו? או שהכסף נו

נותן לאנשים ונשים לעשות מה בראש שלהן...ולפעמים גם להצמיא דברים...

לבחורה/אישה

שנאנסת או שמבצעים בה מעשים בכלל לא פשוט נפשית ופיזית להגיש תלונה רק לחשוב על כך שהיא תיצטרך לשבת מול חוקרת ולספר לפרטי פרטים את מה שעשו לה ואח"כ גם לעמוד במשפט מול שופט, עו"ד פרקליט ובני משפחה ועוד אנשים ולספר שוב ושוב וגם שם היא תעמוד והעו"ד ישאל אותו שאלות אינטמיות? רוב הנשים מוותרות על התענוג המפוקפק הזה, וזה כאשר אין חשיפה עיתונאית, עכשיו תנסה לחשוב מה קורה לאישה שיודעת מראש שהיא תיצטרך לעמוד מול כל העולם ובמקרה של הנשיא גם לעבור השפלות מעקבים, ולהפוך אותה לשקרנית למה שכזאת בחורה תגיש תלונה? לו לא היה הפרשה של הסחיטה כביכול אני מסופקת אם אותן נשים היו מתלוננות.. רק בגלל שהמקרים יצאו לתקשורת הן הגישו את התלונה וגם אז חייהם נהפכו לבלתי נסבל כאשר האונס ממשיך להכפיש אותן לשלוח חוקרים שיעקבו אחריהן

שםאנילא

New member
אשמתה שנכנסה או הכניסה למצב הזה...על פי ההלכה

זבש"ה...מעבר לזה שאף אחד לא יודע מה קרה... פתאום אני נזכר ותופס את עצמי ואומר...אוהו...כמה חכמים צדקו בנושא עריות...תמיד לא הבנתי מה מתחבא מאחורי המושג ייחוד או 4 אמות בשעתו...היום...אני רואה ולא רק מבין ומעריץ מושג מלפני 3500 שנה...

אשמת שהיא נולדה בכלל

וזה שהיא לא התנהגה עפ"י ההלכה עדיין אין שום היתר לגבר גם להתנהג שלא עפ"י ההלכה ובטח אדם שחובש כיפה והולך לבית כנסת, אין שום היתר הלכתי לעשות מעשים באישה ודווקא ממנו כאדם דתי הייתי מצפה ממנו להתנהג עפ"י ההלכה

שםאנילא

New member
כנראה שפיספסת את מה שאמרתי...אני לא דואג לה

כי היא זאת שדחפה אותו למיטה...אני לא נכנס לפרטים ומה זה קשור לחובש כיפה? הוא חובש אותה מתי שבא לו...אל תשכחי שהיה לה קשר איתו שנגדע לפתע פתאום ולא רק איתה אלא עם עוד כמה...מי לא רוצה להיות עם מישהו בכיר כמו נשיא הא?! וכל עוד המשפט הזה לא מנוהל על פי ההלכה אין שום זכות לבוא ולומר שהוא אשם...זה מה נקרא ערכאות גויים

בטח שהיא דחפה אותו

אולי גם דחפה לו? הוא הרי מכחיש שהוא נגע בה בכלל אז למי אני אמורה להאמין? לך שאתה אומר שהיא דחפה אותו לזה? או לנשיא שמכחיש את הכל? או לבחורה שמספרת את מה שקרה? לפני כשנה היה אונס בת"א שבו אנס המאבטח של הרמטכ"ל הוא הורשע בעיסקת טיעון אבל אח"כ הוא הגיש ערעור לעליון שיקלו בעונשו ואתה יודע למה? כי לטענתו הוא חשב שהיא מחבלת.. אתה קולט את זה???? הלו?? הוא אנס אותה כי הוא חשב שהיא מחבלת מה דעתך על זה? שרק קצב לא יספר לנו שהוא דפק אותה כי הוא חשב שהיא שולחן

שםאנילא

New member
את לא מקשיבה לי בכלל...אף אחד לא יכול לדעת

מה בעצם קרה שם...נקודה. אז אל תשפטי סתם.

נכון שאי אפשר לדעת אבל..

כשמגיעה בחורה ומספרת מקרה שקרה, ואח"כ מגיעה עוד בחורה. ועוד בחורה, ועוד בחורה ומנגד עומד אותו אדם ומכחיש מכל וכל? אני נוטה להאמין לבחורות.. כי אם הנשיא היה אומר שהיחסים היו בהסכמה אז עוד היה אולי אפשרות להתווכח האם זה היה בהסכמה או לא. אבל אם הוא מכחיש באופן גורף ומול עדותו יש עדויות אחרות אז זה כבר מראה שהוא משקר

שםאנילא

New member
שטויות...זה גם יכול להיות עם כל אחת שיצאה אית

איתו...יש מושג כזה שנקרא אפקט העדר... לא מדובר כאן על אונס שהיה באמצע הרחוב אלא בנות שהיו בקשר איתו... אז בואי לא נשפוט אף אחד...

למעלה