משה בתיבה

Netel

New member
משה בתיבה

נטע כבר בכיתה ג והם התחילו ללמוד את ספר שמות. בשנה שעברה כשלמדו את ספר בראשית קיבלו כפרויקט להכין את תיבת נח השנה החליטה המורה שיעשו את משה בתיבה. למזלנו היה לנו את כל חול המועד סוכות לעבוד על הפרויקט. בעלי והילדה ישבו ביחד והחליטו להכין את התיבה מחומרים טבעיים בלבד. הם הלכו וקטפו קנה סוף,הדביקו ניילון נצמד על פיירקס אובלי ועליו שזרו את הקנים. אחר כך כשהתייבש הוציאו את התבנית והמשיכו לחזק. כדי שלתינוק לא יהיה קר ריפדו בפרווה,ואותי מינו לאחראית על הכנת התינוק. ביחד עם נטע הכנו בצק מלח ופיסלנו את התינוק. אחרי ששמנו אותו בתיבה(ושימו לב לאיפור המיצרי שעשינו לו) שמנו לו למשחק חרפושית מיצרית. אחרי שהכל היה מוכן הדביק בעלי עם דבק חם את התיבה לדיקט וכתב את הפסוק שמתאר את בנית התיבה המקורית. עם האוכל בא התיאבון ואני התחלתי עם נטע לפסל בבצק הסוכר. משם הגענו גם לעוגה עם משה בתיבה.

matanpt

New member
באותו עניין:

גם נגה שלי בכיתה ג', אבל אני מצאתי לנגה אתר ובו דפי צביעה, בין השאר גם על משה בתיבה. המלצתי על האתר גם בשרשור הקודם על צביעת חדרי ילדים. ונגה מוסיפה: ולי יש מורה ששמה נטע. מלי - היצירות המשותפות שלכם מקסימות, זה כיף לעשות עבודה ביחד. אתם מוכשרים וכל הכבוד, בהצלחה לנטע בלימודים.

Netel

New member
תודה-אדפיס להם לכיתה

ונטע היא מהמצטיינים. מחר שוב תקבל "מכתב מתוק" במהלך השבוע על כל מעשה טוב ועזרה לזולת מקבלים נקודות. מי שצובר מיום ראשון ליום שישי 10 נקודות מקבל "מכתב מתוק" לנטע יש כבר 3 כאלו.

matanpt

New member
משה - דרך עיניו של ליליאן:

ליליאן, צייר מוכשר, צייר את הרצל בדמותו של הכהן הגדול, וכאן מצורף הרצל בדמותו של משה רבינו. הרעיון של המורה של נטע מקסים בעיניי, כמה טוב להוסיף טוב בעולם.

../images/Emo51.gifרעיונו של הצייר מענין

אך ישנם כאלו שיתרעמו על ההשוואה. אגב, בקשר לשיטת הניקוד בגן, שמעתי על כך משכנתי בת ה-4 . ואולי בעזרת מסרים שכאלו הילדים יפנימו את רעיון עשיית מעשים טובים.

יופי של יצירות,../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gifלכם.

האם גם אתם "רואים" את משה בתיבה בעת חציית בוטן? זאת הראו לי בהיותי ילדה קטנה ומאז מידי פעם אני נזכרת בכך.

matanpt

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo19.gif../images/Emo48.gif

בני, יצירה נהדרת. שבת שלום של רוגע ושקט לך ולכל חברי הפורום, לעם ישראל, ולעולם כולו.

למעלה