משהו

austin power

New member
משהו

אני חושב להשקיע בMIDI CONTROL SURFACE וראיתי איזה דגם שניראה לי דיי מתאים למה שאני צריך של M-AUDIO אני צריך דעה בדגם שבתמונה

נמתין בסבלנות יחד איתך

אינני מכיר את הדגם אבל יש לי כרטיס קול של M-AUDIO ואני מאוד מרוצה ממנו. ברוך הבא

austin power

New member
קןדם כל כל תודה רבה

שנית כדאי לי בכלל להשקיע בדבר כזה? אתה יודע מה הטווח מחירים של ציוד כזה?

austin power

New member
אני ממקסס בקיובייס

אני חשבתי להוסיף את זה במקום מיקסר חיצוני אני חושב לקנות משהו דומה שמבוסס על פקודות מידי כמו מיקלדת שליטה יותר בעניין של נוחות

austin power

New member
מיקלדת שליטה דווקא יש לי

אני רוצה בנוסף גם midi CONTROL SURFACe בקיצור מה פחות או יותר טווח המחירים של דבר כזה ואם בכלל כדאי להשקיע בזה

epotex

New member
במה בידיוק יעזור לך עוד ממשק מידי?

יש לך עוד אורגנים\סינטים\מודולים? אולי אתה מתכוון שאתה רוצה "קופסה" שיש בה נובים לשחק עם הכאט אוף פאן וכו'? אם תאמר מה השימוש {ותפרט אל תתקמצן
} יש מצב שאני יעזור לך למצוא כיוון

austin power

New member
אז ככה , אני אפרט

בעיקרון אני רוצה כמו שאמרת "עןד קופסא" שיש בה נובים ופיידרים ואגב אני לא יוצר מוזיקה אלא ממקסס (יש לי כמה שירים שמחולקים לערוצים) ואני עושה מיקס חשבתי במקום לקנות איזה שהוא קונסולה דיגיטאלית להוסיף מידי סארפס

epotex

New member
אם אתה רוצה לעשות את זה בלייב

כלומר הופעות וכו' אז עדיף באמת שני קומפקטים כי כשתחשוב על זה לא תמיד יהייה לך שירים שהערוצים שלהם מחולקים תחשוב טוב לגבי העתיד חבל להשקיע במשהו שישמש אותך לתקופה קצרה ואחריה תהיה מוגבל כמו שאתה יודע להיטים במוזיקה זה דברים שמתחלפים כמעט מיום ליום כל זה בהנחה שאתה ממקסס שירים של אחרים ומופיע איתם{היתה קצת קמצן בכל זאת :} אם זה לשימוש ביתי אז הייתי ממליץ לך ללכת על מיקסר דיגיטלי במקום ממשק מידי מיכיוון שהוא ישמש אותך יותר מניסיון שלי כל מה שאתה עושה עם הנובים יש לך אפשרות לעשות אוטומציה{אתה מקליט את הפעולה של כל נוב ונוב והמחשב זוכר כיצד עשיתה זאת ומפעיל את פקודות המידי בהתאם] יעזור לי אם תגיד באיזה תוכנה אתה משתמש בגלל שאתה אמרת שיש לך מקלדת שליטה אז הנחתי שאתה יוצר אז לפי דעתי המידי קונטרולר לא מיועד לך הוא מיועד לאנשים שיש להם מקלדות שליטה ללא נובים{אם אתה לא יוצר מעניין אותי לדעת מה איך אתה נעזר במקלדת למקסס?} כלומר אין לך כל כך מה לעשות עם זה לך על הכיוון של מיקסר דיג'י ולא על מיקסר סאונד מקווה שקיבלת כיוון ואם יש לך עוד שאלות נעזור לך שוב בהצלחה....

austin power

New member
אוקיי

אז ככה: אני עובד אם CUBASE יש לי מיקלדת שליטה אבל אני לא ממש עובד איתה אבל בלי שום קשר למקלדת שליטה (בוא נניח אין לי אותה ,לרגע) אני רוצה להוסיף מידי קונטרולר , העניין הוא שמיקסר דיגיטאלי דיי יקר , אם הייתי הולך לכיוון מיקסר אז הייתי משקיע במיקסר של ימהה O2R אבל זה לא מה שאני צריך. יותר יהיה לי עדיף מידי קונטרולר

epotex

New member
אחי יש לי הרגשה שאתה

נעול על המידי קונטרול ואין לי מושג למה... ציטוט: ,אבל זה לא מה שאני צריך. יותר יהיה לי עדיף מידי קונטרולר , השימוש שלו לא תואם את מה שאתה מתאר שאתה רוצה לעשות ! הוא נועד למטרות אחרות חבל שתבין זאת לאחר הקניה זה כמו שתנסה לדפוק מסמר בקיר עם מברג במקום פטיש... מיקסר נועד כדי למקסס ובגלל זה הוא נקרא מיקסר כלומר מערבל שמיועד לעירבול {מיקס} ערוצים...{תוסיף לזה את העובדה שהוא כולל בתוכו EQ} לעומת זאת המידי קונטרולר נועד לשליטה על פקודות מידי אל תטעה בקיובייס המידי קונטרולר ישלוט לך אך ורק על ערוצי המידי בלבד ולא על ערוצי האודיו!!! זה שיש לו פיידרים לא הופך אותו למיקסר אתה כל הזמן חוזר ואומר שאתה ממקסס ואני שואל לאיזה מטרה אתה ממקסס? כי אם זה רציני יותר מאשר למקסס בבית אני ממליץ לך לבדוק את התוכנה ATUMIXMP3 יש לתוכנה הזאת כרטיס קול יעודי לה והוא מגיע עם "פלטה" שתשמש אותך בהרבה יותר מאשר מידי קונטרולר ועוד נקודה בתור משתמש של הקיובייס במשך כמעט 8 שנים עוד מגרס 3 שלה אני יכול להגיד לך שהיא מיועדת ליצירה ופחות למיקסוס כלומר יש את האפשרות הזאת אבל זה לא הצד החזק שלה תבדוק גם תוכנה ששמה טרקטור תוכנה מעולה שאני ממקסס איתה פשוט מושלמת למי שממקסס עם המחשב כמה כסף אתה מעוניין להשקיע ?

austin power

New member
ניראה לי שאין לך ממש מושג

בCUBASE אז בו אני אלמד אותך משהו אז ככה: כיום בחלק מהאולפנים הביתיים והקטנים משתמשים בCUBASE או PRO-TOOLS ועוד משהו , אם היה לי כסף הייתי קונה מיקסר דיגיטאלי של ימהה מדגם DM2000 היות ואין לי הרבה כסף , אני ממקסס במחשב (לדוגמא יש לי איזה שיר שמחולק לערוצים שונים ואני עושה מיקס כמו שעושים באולפן הקלטות) אם CUBASE שזה תוכנה מיקצועים ולא כמו התוכנות הפשוטות שכתבת , ועוד משהו בנוגע למידי סארפס , לא משנה לא איזה פעולה אני עושה בתוכנה ,ולא משנה לא אם זה ערוץ מידי או ערוץ אודיו , אם קבעתי לו להזיז פיידר אז הוא יזיז פיידר או אפילו כפתור EQ של התוכנה הבנת. ביגלל זה אני מעדיף את ה"מידי קונטרולר" על פני מיקסר דיגיטאלי

epotex

New member
דבר איתי אחרי שתקנה

לגבי אולפנים כבעלים של אולפן יש לי "מעט" מושג על מה אני מדבר בכל מקרה אני תמיד שמח"ללמוד" בניגוד אליך בכל מקרה בהצלחה

austin power

New member
שאלה

כאחד שיש לו אולפן אם תוכל אז תגיד לי איזה ציוד אתה משתמש , למשל איזה קונסולה (מיקסר) יש לך דיגיטאל/ אנלוג וכו.......... אודה לך מאוד

epotex

New member
עם אתה רוצה סקירה על הציוד

בשביל "להבין" עם אני מבין אז זה ילדותי אבל שיהיה לך בכיף פוסט פרודקשיין סטודיו נתחיל מחשב:פנטיום 4 זיכרון פנימי: 512 כפול 2 =1024 שני הארד דיסקים 1 80 גיגה 2 120 גיגה שניהם מחוברים ב SATA כרטיס מסך מטרוקס יציאה לשני מסכים שני מסכים 17 אינטש 1 סינטי KORG MS 2000 2 מודול ימהה CS6R מיקסר ימהה MG 16 כרטיס כול מולטיפס RME קונדנסר בייבי בלו פרה אמפ של ALTO URI קומפרסור מוניטורים של אדם CUBASE SX 3 {קנויה} וכל מיני VST ופלאגים למינהם זה רק אולפן הפוסט פרודקשיין לגבי השני אין לי כח לפרט עליו אם תרצה לקפוץ אתה מוזמן נ.ב לגבי אנלוג או דיגיטאל תמיד תעדיף אנלוג הסאונד יותר חם וכיף לאוזן

epotex

New member
דרך אגב

לפי מה שאני הבנתי אתה משתמש ביתי אז למה לעזאזל לקנות את ה DM2000?? זה לא חוכמה לזרוק שמות באוויר את הגם צריך להבין את היעוד של המיקסר הזה סתם לדוגמה איזה כרטיס קול היית מתאים לו???

למעלה