משהו

משהו

תגידו לי איך האיפור עיניים פה ... מצטערת שהתמונה כזאת...רק ככה אני מצליחה לצלם ת'צמי נורמלי עם המצלמת אינטרנט הקטנה...

איזה פאק../images/Emo123.gif הסורק לא עובד ואני לא

יכולה לסרוק תמונה נורמלית.גוד דאמט!

little bony

New member
האיפור ממש יפה..

באמת לא ממש רואים אבל ממה שרואים זה נראה יפה מאד..

cha ching

New member
לפחות תגידי במה השתמשת

כדי לאפר את עיניך (המדהימות, אגב...)

cha ching

New member
וואלה?!

כמעט כתבתי בהודעה שלי "לפי מה שאני רואה זה מסקרה חורה, עיפרון שחור וצללית סגולה-ורודה" ,אבל ויתרתי כי פחדתי לטעות... יפה מאוד! מאוד מתאים לך. מה צבע העיניים שלך בדיוק?

הוא משתנה בהתאם לעונה..

בד"כ תכלת כחול.אבל באור חזק הוא נראה ירוק וגם בתמונות. אבל הצבע שלו ממש זה תכלת עם צהוב קצת בפנים.. אני מכו זיקית כל פים בצע מתחלף אני לא צוחקת...פעם ירוק ופעם כחול

cha ching

New member
תורכיז עם טיפונת צהוב באמצע...

יש לך עיניים יפהפיות.. כדי להבליט אותן- לכי על שילוב של גווני אדמה עם צבע קר כמו סגול. אני ממליצה לך לשלב חום אדמדם עם סגול... אבל (!) בלי הגזמה- האיפור הזה יכול לבגר מאוד...

תודה על המחמאות

אני אקח לתשומת ליבי את מה שאמרת לי.כי אני לא מגווונת יותר מידי עם צבעים.אני פשוט חולה על סגול וכחול וזה מה שאני שמה בד"כ.

אממ

ואיך עוד היית ממליצה לי להתאפר? כאילו אזיה סומק לשים...האם כדי לי לשים שימר או קונסילר..למרות שאני לא חושבת שאני צריכה..אני חושבת שאבקת שיזוף או איך שקוראים לזה תתאים לי.כי אני דיי בהירה.מה את חושבת?

ועוד משהו

ואיך עוד היית ממליצה לי להתאפר? כאילו אזיה סומק לשים...האם כדי לי לשים שימר או קונסילר..למרות שאני לא חושבת שאני צריכה..אני חושבת שאבקת שיזוף או איך שקוראים לזה תתאים לי.כי אני דיי בהירה.מה את חושבת?

yottami

New member
היי סטלנית שלי סליחה על ההתפרצות...

אבל לפי התמונה שלך אני מבין שיש לך נמשים וזה מאד יפה....את לא צריכה קונסילר את צריכה מייקאפ נוזלי קליל מאד וסמקים על הגוונים של האפרסקים או הורודים...לא חומים כי חומים יגרמו לנמשים להראות גדולים ועוד עלול ליצור אשליה של כתמים על הפנים....רצוי סמקים בגוונים ורדרדים ואפרסקיים....וחוצמזה הכל טוב איתך?............

למעלה