משהו

Sprite

New member
משהו

יש לי שלושה כלבים וחתול. ויש כלב אחד שנמצא בבית אבל מפני כמה זמן החלטנו לשחרר א הנקבה (גומיני) כי הרגליים שלה כבר לא טובות אז שתעשה קצת כושר וינס זה שנמצא בבית עכשיו בחוץ כי גומיני הוציאה אותו היא יכולה לפתוח את הדלת מבפנים ויש את סטינג שהוא קשור בחוץ ואותו אי אפשר לשחרר כי הוא יתקוף אנשים אז אולי שתהיה לנו גדר נוכל לשחרר אותו... וינס נורא מאושר מזי שגומיני בבית ובחוץ כי הוא נורא אוהב לשחק איתה למרות שהיא כבר זקנה והוא אפילו לא בן שנה... והחתול ישן על הפקס...

lowealpine

New member
רגע רגע רגע...

האוגר שלך מפוזר בכל החדר? מה, כאילו פוצצת או משהו כזה ועכשיו יש תיכות שלו דבוקות על הקירות? כן, אני יודעת שלא לזה התכוונת, אני לא טיפשה (בניגוד למה שאתה טוען) אבל זה היה מממש מצחיק... lowe

טוב...

את הראש שלו אני חושב שהבאתי לעורב לאכול. אחת הרגליים נמצאת על אחת קורות שיש לי בחדר. יש שערות בכל הרצפה ואמ...המעיים שלו עדיין בתוך הכלוב.

לא...

טוב אז ככה הראשןו טבע השני התחשמל והשלישי התפוצץ :) זה בגלל הניסויים שלי (חוץ מהראשון שמת בטעות ולא באשמתי)

*may*

New member
דפוק לגמרי אתה הא?

עושה ניסויים על האוגרים שלך ???? מה ?!

Oi Vey Zmir

New member
קורט, ברכותיי; הצלחת לעצבן אותי

וכמה שזה היה קשה. או לה לה. אני תיכף ומייד נותנת ל``אנונימוס`` את הכתובת שלך אם אני אשיג אותה אין לי כוח לכעוס עלייך אבל הלוואי שהאוגר הזה ירדוף אותך כל החיים בעצם שמישהו באמת ענק יטגן אותך אוי

לא הבנת עדיין שצריך...

לדחוף אותו לאחד מתאי הגזים בסוביבור (גטו אחד :) ) ? איפה היטלר כשצריך אותו? כי עומר הוא כולה וואנאבי היטלר.

kirk hammet

New member
איך הוא התפוצץ ?

אתה מבין , אני סאדיסט , אני מחפש דרכים חדשות להתעלל בכל מיני דברים ......... יש לי כמה נפצים פה , ואני רוצה לפגוע במשהו איתם ..... רעיונות !

Sprite

New member
עוד משהו

גומיני כל הזמן מנסה לעלות על הספות כדי שיהיה לה נוח אז אני כל הזמן צריכה לשמור עליה וקודם היא נרדמה וחלמה שהיא רצה

*may*

New member
סתם שאלה.

גומיני היא כלבה קטנה? פינצ`ר או בייגלה או משהו כזה? כי הם תמיד עושים את זה..

Sprite

New member
גומיני

היא כלבת זאב... ווינס הוא לברדור מעורב וסטינג הוא רועה בלגי

למעלה