משהו

• פותח הנושא Gezer
  • פורסם בתאריך

Gezer

New member
אממממממ...

אני לומד כבר די הרבה זמן טקוואנדו אז אני בסך הכל סתם רוצה לבדוק אם בפורום הזה יש משהו שמבין בטקוואנדו ואם יש טעם בשבילי להשתתף בפורום

אז כן, יש.

ואני לא חושבת שאני היחידה. יש עוד כמה אנשים שלמדו או לומדים את זה. ואל. (מותר לומר ברוכים הבאים?)

WhiteBear

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif |עוגה| ../images/Emo16.gif../images/Emo166.gif../images/Emo39.gif

נ.ב: יש סקרים - תצביע תצביע

avima

New member
הרבה זמן ?

קודם כל - ברוך הבא כמה זמן זה הרבה זמן ? איזה קיופ אתה ? אצל מי אתה מתאמן ? ובכלל - גם אם אין פה אף אחד שמבין בטאיקוונדו הרי שאדם העוסק באומנויות לחימה יכול ללמוד גם מאחרים באותו תחום (ואולי דווקא יותר מאחרים). והרבה כיף באימונים.

Gezer

New member
האמת

היא שאני לא יודע אם אני מתאמן הרבה זמן - בעיני זה נחשב הרבה זמן מפני שאני בן 12... אני מתאמן 5 שנים ואני חגורה אדומה (קיופ 3)

avima

New member
כול הכבוד

נראה שאתה רציני. אצל מי אתה מתאמן ? בשבוע שעבר היתה תחרות קרבית לגילאים שלך - האם השתתפת ?

Gezer

New member
אמממממ...

המאמן שלי הוא ארז אהרוני. ובקשר לתחרות - אני גר בירושליים לכן אפילו לא שמעתי עליה...

רוב הסיכויים

שהמאמן שלך שמע עליה, יכול להיות שהזמן לא התאים לו. כי לפי מה שהבנתי מועדונים מכל הארץ השתתפו. מרחק זה לא ממש הבעיה. ואל.

avima

New member
כן של ג´סיקה

לא הייתי כיון שלא היה לי זמן אבל חלק ניכר מהצעירים שלנו השתתפו. בכול מקרה ג´סיקה הגיעה לאימון אצלנו ביום שישי שעבר ושישי זה מגיעים חברה שלכם אלינו להתאמן יחד. את מגיעה ?

לא..

אני דתייה, ככה שיש לי את הבעיה של ההפרדה והכל. חוץ מזה שיום שישי לא מתאים לי, אם ג´סיקה היתה רוצה שאני אבוא היא היתה מודיעה לי. בכלל, עכשיו אני צריכה להשקיע את רוב האימונים בעבודה עצמית בשביל השחורה.. :p. איפה אתה מתאמן? ג´סיקה מן הסתם מכירה אותך. ואל.

למעלה