משהו

שעמומון

New member
צודק!

הומופובים ולסביפוביים אלה סתם אנשים דוחים...תתרחקי מהם כמה שיותר. אני כנראה אראה אם ידידה שלי כזו בקרוב...

אגב, הומופובים זה השם

אין לסביפובים.....הומוסקסואליות היא השם הכולל לפיכך הומופוביה היא השם הנכון ללא לסביפוביה. סתם כדי שתדעו.

Lizz

New member
לסבופוביה

אני לא יודעת אם המונח רשמי אבל משתמשים בו כלפי אנשים שאין להם בעיה עם הומואים אבל שונאים לסביות... ויש כאלה. יצא לך פעם להיכנס לתוך אחת המריבות התוך-קהילתיות? ראיתי שמאשימים הומואים ספציפיים בלסבופוביה. והרי במקרה כזה אי אפשר להגיד שהם הומופובים... זה אולי לא המונח המדעי אבל הוא בשימוש.

tofy

New member
לא יודעת......

כאילו.היא תראה לסביות היא תגיד סבבה.תראה הומואים ותגיד סבבה... אבל בגלל שזאת אני אז היא מתחילה לדבר ככה. היא בעצמה התנשקה איתי ופתאום אני בקשר עם בת והיא ככה.... בכלל הקשר ביני לבין חברה שלי זה עדיין לא כזה רציני... ואני אראה אותה רק ביום שישי הבא ...

לנתק קשרים עם אנשים זה לא הפיתרון!.

הייתי מנסה לעודד ולעזור אבל אני כנראה לא אהיה ליד מחשב בקרוב...

פגע סוס

New member
סתם הערה...

זה לא קשור אישית אלייך אבל קצת נמאס לי מהסטרייטיות שעושות סטוצ´ים עם בחורות,לסביות זה לא רק בשביל סקס,והן קמות בבוקר מבוהלות בטירוף,מסתכלות על הבחורה שלידן וממלמלות איך זה קרה בטח שתיתי אוי ואבוי לי... נ.ב-אני מכירה הרבה בחורות שזה קרה להן עם סטרייטיות

פגע סוס

New member
חייבת להסביר....

אני מחוץ לארון כבר שנתיים וחצי,בתקופה הזאת למדתי מח באמת חברים שלי ומי לא בייחוד כשאחת מהן שאלה אותי אם אני אאנוס אותה או אם כשאני מחבקת אותה זה מגרה אותי,לאבא שלי היה מאוד קשה לקבל את זה בהתחלה ובכלל למשפחה שלו שנקראת צפונית,אמא שלי קבלה את זה יפה מאוד בתור דתייה, אבל לדעתי לא צריך להיות משנה לאף אחד עם בלילה אני מחזיקה באהבה יד של אישה במקום יד של גבר...

למעלה