משהו---HELP

eyalgury

New member
משהו---HELP

אחת ולתמיד ! אם יש לחבר שלי מכונת סוכר והוא משרת בצבא והוא מידי פעם עושה הפעלות לילדים -הוא מרוויח סבבה 450 ש"ח להפעלה אבל עדיין אין לו הרבה עבודות בחודש האם מסוכן לו מס הכנסה?????!!!!

זה שאלה הקיתבק בצבא .

המפקד אומר לעלות על הרכב . חייל שואל . המפקד עים הקידבק או בלי הקידבק . שאלות כאלה לא שואלים . עובדים ושותקים

tomerm1

New member
תמסור לי את הפרטים שלך בבקשה

אני אאלץ לדווח עליך למס הכנסה על זה שאתה לא מדווח על ההכנסות שלך.

yossi10001

New member
תשובה עניינית

קודם כל יש להגיש בקשה דרך המש"קית ת"ש - לעבודה במסגרת שירות צבאי. לאחר שהתקבלה הבקשה יש לחשוב האם העסק הזה יכול להתפתח למשהו יותר גדול. אם התשובה היא כן אז יהיה נכון לפתוח תיקים במ"ה ובמע"מ ולדווח לביטוח לאומי. כמו-כן, לחייל יש הטבות מס וביטוח לאומי. צור עמי קשר... 050-6908045 יוסי

דוד בכר

New member
זאת תשובה ענינית?

מה זאת אומרת אם העסק יתפתח לכיוון גדול אז נכון לפתוח תיקים ואם לא,אז אין צורך לפתוח תיקים? מה אתה ממליץ לו לעבור על החוק.? היעוץ הנכון הוא שהוא חייב לקבל אישור מהצבא על מנת לעבוד כשעודנו חייל. לגבי הכנסות הרי גם ככה מ-4000 שח ומעלה משלמים מס .הוא יצטרך לשלם רק ביטוח לאומי. אין לו עדיין הטבות במס הוא לא חייל משוחרר(למרות שלא צריך את ההטבה ברמת ההכנסה שצוינה).

yossi10001

New member
דוד ידידי

התכוונתי שאם נראה לו שהעסק יהיה רווחי - שיפתח ואם לא - אז שלא יפתח ושלא יתעסק עם זה בכלל !

לא אתי --בעברית , בניגוד לאתיקה

זה לא ניראה לי אתי שככה אתה מבקש מלקוחות בפוטנציה ךיצור עימך קשר.

eyalgury

New member
תודה ,אבל זה עדיין לא השאלה

השאלה היא האם יש לו סיכון בזה שיתפסו אותו ? כי סה"כ הוא חייל וגם לא מרוויח מי יודע מה...ומקס' מה יהיה הקנס? ולמה שיחפסו אותו והרי יש דגים יותר גדולים בים במיוחד בים(מדינה) שלנו...

מס הכנסה מחפש גם קטנים וגם גדולים

מה שניתפס ברשת מיתלבשים עלו . ומוצצים את כספו

גם גדולים ניתפסים . כול כמה שנים

יש הצהרת הון . שואלים מאיפו יש לך הפרשי הון לא מוסברים . מי ששרף את הכסף על סמים לא שואלים כי אין כסף . אים ניקנה רכוש צריך הסבר

למעלה