משהו ששמתי לב

maxik18

New member
משהו ששמתי לב

זה לא מוזר קצת שבמשך כל הסדרה אף אחד לא מעשן? וכל הסדרה הראשונה כל החבורה בכלא אף אחד לא עישן.. ובכלל לא זכור לי שראיתי מישהו מעשן בכלא. קצת מוזר..

maxik18

New member
כי

אם ראית סרטים על כלא ושמעת על בתי כלא אין כמעט אסיר אחד שלא מעשן.. תמיד רואים בסרטים אסירים מעשנים. וכאן אף אחד מהחבורה לא מעשן, קצת מוזר. ואני לא מדבר על הבריחה אלא בכלל על כל העונה הראשונה.

אני לא מאמין שהם נגד עישון

פשוט יש כל כך הרבה דברים להתייחס אליהם מה נתפסת על הסיגריות ואני לא יודע אם זה רק אני אבל בעונה הראשונה ממש אהבתי את הקטע שהייתי בטוח שהם מדברים על משהו אחד ומסתבר בסוף הפרק שזה בכלל משהו אחר כמו אינגליש פיטצ' ופרסי ... אני אישית חשבתי שזה שומרים שצריך לחסל אחד מהם ומה שיפה שזה לא כמו אבודים אלא בסוף הפרק היית אומר לעצמך ואוו .... אז לזה הם התכוונו טוב מקווה שעונה שניה תהיה ממצה

לא מדויק,

באחד הפרקים הראשונים בעונה הראשונה בורוז מנסה לעשות עסק עם אחד הסוהרים שייתן גם סיגריות ... זה היה הקטע על פרננדו או משהו..

barr1969

New member
פרק 3

בבדיקת הנאמנות שעשו לינק ומייקל לסוקרה, מייקל מחביא פלאפון מתחת לאף של פרננדו <או יותר נכון- בארון מעל האף שלו>, ולינק "משטנקר" לבליק ושואל: פלאפונים מתרים בכלא? בליק "מבין" ושואל על מי הוא מדבר, לינק מבקש סיגריות ויותר זמן חצר ומקבל חצי שעה נוספת וסיגריה. כמו שלא רואים את הזמן הנוסף בחצר, לא רואים סיגריות, ובאמת פותח השרשור העלה סוגיה מעניינת- כלא ללא עישון?

אם הם יעשנו זו בעצם תיהיה פרסומת

סמויה ועידוד העישון הרבה אירגונים בארצות הברית יוצאים נגד הדברים האלה אז כנראה יוצרי הסדרה החליטו לא לעשות כן

נשי נש

New member
באחד הפרקים בתחילת העונה הראשונה

לינק מבקש מבאליק סיגריה... לא זוכרת מה היה שם.. אבל תמורת משו הוא ביקש עוד זמן בחצר וסיגריה אני די בטוחה בזה. אז אפשר להבין שזה משו אסור שם...

Angelus

New member
נקודה למחשבה.

בהחלט נקודה קטנה שראויה למחשבה.
לא ברור לי מדוע - אבל זה עד עכשיו לא הפריע לי..

CKYEN1

New member
פרק 16 אני זוכר

מה לינקולן עשה לפני שהוא הלך "להרוג" את טרנס סטדמן?

MineraL

New member
../images/Emo45.gifיש עוד

בפרק הראשון, האסירים מעבירים אחד לשני סיגריות (נדמה לי)

../images/Emo58.gif ואני חושב שגם הטי באג הזה

עישן איזה פעם באוטו בקטע המצחיק הזה עם הטנדר אבל לא בטוח, עוד דבר שמתם לב שבסדרה אין גם בלשי משטרה(רק FBI)? אולי בכוונה כי ככה יתפסו אותם בקלות ולא יבהלו מאיזה אחד ב"מדים" ,ואני בטוח שזה לא נכון אבל תאמתו שברוס וויליס ישחק בסדרה וגם שמעתי שדניס פרנץ' אם מישהו בכלל זוכר אותו מ-NYPD ישחק שם.

למעלה