משהו ששמתי לב אליו

Double U

New member
משהו ששמתי לב אליו

היום היה בשידורים החוזרים של הפרקים, את פרק מס' 7. זה הפרק בו הם שיחקו את משחק האסוציאציות. אז איכשהוא הם הגיעו לאיזו מילה. אז היא הגיע תורה של איה שאמרה: "לילי!". דורי: "מי זאת לילי?" ומיד ניני הציל את איה: "פיני בלילי!"

נצל"ש,בפרק שראו את הקלטת

שאבא של ניני ואיה שלח להם ,התחלתי לבכות מרוב שזה היה מרגש... ועוד הייתי אצל אורחים.
נ.ב-בקשר ליומן,אני הולכת מחר במיוחד לת"א לקנות אותו כי בעיר שלי כבר נגמר,אוף.

וואלה? ../images/Emo185.gif

לא שמתי לב..לא זוכר..טוב,כנראה שבאמת אז לא ידעתי מי זאת לילי..אבל הזכירו אותה בפרק 7..? ועוד באסוציאצות?? טוב..

ba r2 0 1 0

New member
כן אני זוכר את זה! אבל

זה בטוח לא היה בפרק 7...! אני זוכר את זה מהפרקים האחרונים

זה אכן היה בפרק 7

ואחרי זה היתה סצינה נורא יפה שניני יושב במרפסת, ואיה באה לשבת איתו, והם מדברים. והוא שואל אותה "מה נזכרת באמא באמצע השיעור?", ואז הם מדברים עליה. אתם לא זוכרים???

כן,עכשיו אני זוכר ../images/Emo185.gif

שהם דיברו במרפסת על אמא,שאיה שאלה את ניני מה הוא זוכר,ואז הוא אמר "מאמא?!?" והיא אמרה לו:"לא! מהשיעור היום!"

Double U

New member
זה היה בפרק 7../images/Emo3.gif

בר, ראיתי את זה היום בשידורים החוזרים.

ba r2 0 1 0

New member
באמת? מוזר זה נראה לי הרבה אחרי....

אהה אבל עכשיו נזכרתי! זה לפני שלילי באה נכון?!

גלגולה14

New member
ועוד נצל"ש:

אני לא מבינה רותם כזאת מטומטמת? בפרק 8 כבר איה אמרה לה שהיא קיבלה את המכתב... אז איך תוך יום מכתב מישראל יכול להגיע לאמריקה? ועוד משהו: בדיוק בקטע שאדם הסביר לרותם שיש 50 מדינות באמריקה...ראיתם מה היה רשום על החולצה שלו? קליפורניה....מעניין....

אממ..../images/Emo42.gif

אני לא יודעת מה הקטע של הולצה שלו כאילו מה זה לעזאזלצ קשור? רותם די סתומה אבל לא כל כך כי בסוף היא קלטה, לא?

למעלה