משהו ששמתי לב אליו..

מאור 87

New member
משהו ששמתי לב אליו.. ../images/Emo12.gif

בגירסה המלאה של השיר "this love" (גירסת האלבום, אני חושב - זו שהאורך שלה הוא 4:26) יש קטע ממש מוזר!
אחרי 3 דקות ו-22 שניות (ב-3:22) פתאום שומעים ברקע את השיר "and she will be loved..".. אתם יודעים על מה אני מדבר? אם לא אז תשמעו בעצמכם ותבינו! פשוט תעבירו ל-3:22 בשיר "this love" ותקשיבו טוב! מוזר..

NoWords

New member
../images/Emo12.gif

יש לי את האלבום והגירסא של האלבום היא לא 4:26, היא פחות דקה בדיוק-3:26. ובדקתי עכשיו מה שאמרת...בשמיעה ראשונה זה נשמע כמו "she will be"... אבל זה לא! זה סתם צעקונת של אדם שנעלמת עם סוף השיר.

CiNdErElLa3887

New member
בלע...אני חושבת שהדמו הוא

4:26...או משהו כזה..ושם באמת שומעים לקראת הסוף את זה

KerenWelling

New member
בדמו כן...

וגם אפשר לשמוע את זה עוד יותר בבירור במיקס שקאניה ווסט עשה לזה

../images/Emo12.gif *רצה להקשיב טוב טוב תשיר*

*מקשיבה............................* הקשבתי.. ולא שמעתי את זה.. איך אתם שמעתם?
והשיר בכלל 3:26 לא.. 4:26

KerenWelling

New member
עוד לא שמת לב לזה?!?!?!

בכל מקרה, כשהמוזיקה בסוף מתנמכת, תגבירי!

KerenWelling

New member
כן אנחנו יודעים...

היו לי על זה כמה הערות פה ותאמיני לי שלפי כמות הפעמים שכל אחד פה שומע ת'שיר הזה בממוצע ליום הוא כבר קלט את זה עוד ממש ממזמן.. אבל נחמד שאת מתרכזת ככה השיר.. ובכל מקרה שומעים את אדמיקו נותן קטן של SWBL ממש ממש בסוף הטראק, כשהמוזיקה מתנמכת...(למי שעוד לא שם לב באופן מפתיע)

KerenWelling

New member
ובכל מקרה הגרסא באלבום היא לא 4 וחצ

*וחצי...ממש הגזמה... והוא רק אומר AND SHE WILL BE LOVED... וזה הכל. בגלל זה התחלתי להגיד לחבר'ה שלי טוב תתחילו להקטיב טוב טוב בSWBL אם אתם מוצאים בסוף שרידים של SM
היי קול!!! אמוטיקנים חדשדשים!!!
אבל עצוב שכל אביב צריך להפטר מהם...האמוטיקנים של החוף הכי שקסים, ובצדק

KerenWelling

New member
ואתה בן!!!!../images/Emo99.gifסורי שהתייחסתי אל

*אליך בלשון נקבה... פשוט חשבתי שאתה בת וכל הזמן כשכתבתי את ההודעה עיצבן לי כי זה כל הזמן צץ לי במח שאתה על בטוח בן... ואז הכרטיס שלך אישר
אז סורי... וברוך הבא לפורום!(אם אתה חדש או שאני מסטולה ואתה לא- האפשרות השניה הרבה יותר הגיונית..ד"א)

מאור 87

New member
../images/Emo13.gif זה בסדר..

אני מניח שאין הרבה בנים בפורום הזה ומכאן הטעות..
בכל אופן, אני לא אכתוב פה הרבה.. אנ'לא מעריץ של הלהקה או משהו, אני סתם חושב שיש להם שירים ממש נחמדים..

יאאאאאאאאאאאאאאאמההההה

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! איך שמת לבבבבב??????!!!!! איזה גדול זה יואו!!!! חחחחח הם מפתיעים כול פעם מחדש!

KerenWelling

New member
זה די ברור...כאילו שומעים את זה מאו

*מאוד ברור ופעם ראשונה כששמעתי את הדיסק שמתי לב לזה, וזה היה לפני ה-ר-ב-ה זמן!!!חחחח אח אח אני זוכרת כשקיבלתי אותו אז בצרפת...נממממממ
זו הייתה השעה נעימה ביותר....בחדר שלי באלפים הצרפתים עם דיסקמן של חברה (כי שלי מת כידוע לכן...והתאבלתי עליו כל הנסיעה ד"א..) עם הרוח הנעימה הקרירה מהחלון שמעתי את הדיסק באיכות מצויינת וכאילו שרוח ה' נחתה עלי..ברצינות..רגע כזה של הירגעות ושאנטי לא היה לי אף פעם...

ועוד הערה

שאני כבר הרבה זמן חושבת עליה- משום מה מארון מזכירים לי את הביטלס (בלי קשר לקובר לשיר המזעזע איף איי פיל)...המראה המוזר של מייקל, ג'ימי וג'יימס מזכיר קצת את ההיפיות של הביטלסים העתיקים....מה שגרם לי לכתוב את ההודעה, זה הקטע הזה של SWBL בשיר אחר...זה מזכיר את הרמזים המפחידים האלה שפול מקרטני מת ושמי שנמצא איתם הוא מתחזה8 -{...אבל עזבו! אני סתם פרנואידית
....טפו טפו להבדיל 100 הבדלות!
צ'או

KerenWelling

New member
IF I FELL בגרסא המקורית של הביטלס

ממש לא אהבתי.. אבל כששמעתי את הגרסא של מארון5 זה שיר פשוט מקסים! לא יודעת... מוזר שהם יכולים לקחת כל שיר שהוא ולהפוך אותו ליצירת אומנות!!
אבל זו עוד סיבה שבגללה אני אוהבת אותם כל כך

לא יודעת למה

כולם אוהבים את השיר הזה..נשבעת שניסיתי לשבת ולשמוע אותו ולנסות להבין מההההה אדם רוצה אבל לא הלך לי....
הוא עדיין בלתי נסבל

KerenWelling

New member
בגרסא של מארון5?!!!!

הוא ממש מקסים!!!
אני פשוט בוכה כשאני שומעת אותו...

קול סקסי כן

(זיופים קטנים גם כן...אבל מי שם לב? חחח) אבל השיר כזה....מת! לא יודעת, לא אהבתי אותו בכלל

למעלה