משהו שרק אתן תבינו

משהו שרק אתן תבינו

לפעמים אני מציצה בפורום הורים השכן (אם כי בדר"כ לא ממש משתתפת) ותמיד מוזר לי לקרוא על התינוקות שלא יונקים (במסגרת דיונים על תזונה). קשה לי לדמיין מצב כזה ואני עוד לא מהמניקות מלא כידוע לכן. נו ואז ישר אני עושה כאן עוד סיבוב.

inbale

New member
אני דווקא מבינה

אני נמצאת בסיטואציה שאני מבינה את שני הכיוונים - את עומרי לא הנקתי דקה ואת יערה אני מניקה כבר שנה וארבע אז אני יכולה להבין הכל. בכל מיקרה זה משמח אותי מאוד שאת עושה כאן סיבוב...אתן פשוט קבוצה ניפלאה של בנות וכייף פה.

זיו25

New member
...

טוב , אני לא אקח את ההערה האחרונה באופן אישי

inbale

New member
אופס זיו סליחה ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

אבל האקדמיה לעברית קבעה שלשון הדיבור תהיה לפי הרוב ...איפה השותפה שלה כשאני צריכה אותה?
בכל מיקרה חומד אתה חלק בלתי נפרד מהפורום הזה ולא היתה כוונה לפגוע.

זיו25

New member
היי היי... זה באמת בסדר! לא נפגעתי!

אתן מתוקות כולכן , באמת! :)

גם אני מתחברת לתחושה...

נכון שיש לי שתי אחיות ששתיהן לא הניקו או מניקות. גם אמא שלי לא הניקה. אבל עדיין כשאני קוראת בפורום הורים (גם אני מציצה שם מידי יום) אז מוזר לי השאלות הנשאלות בנושא תזונה. בכלל יש לי חברה שמניקה והבן שלה שן חצי שנה שמתחיל לאכול מוצקים... גם זה מוזר לי... אני מנסה לדמיי איך יהיה אח"כ בלי ציצי... לא מסתדר. נראה לי שאני משאירה את איתמר בציצי שלי לנצח.. וכמו שהזכירו פה אולי ככה הוא ילך לצבא....

anat i

New member
לא מבינה... תעדכנו אותי...

תינוקות יונקים לא אמורים גם להתחיל לאכול מוצקים בגיל חצי שנה? אני לא מעודכנת? (הפעם האחרונה שהיה לי תינוק יונק בן חצי שנה היה לפני 4.5 שנים...).

כמובן שכן..... אבל הם עדיין יונקים

תלוי כמובן... לא אצל כולן, אבל אני חושבת שמבחינת המעבר למוצקים זה כמו אצל ילדים שלא יונקים. לא מנסיון כמובן אלא מחברה שהניקה עד גיל שנה וחצי ובדיוק אתמול דיסקסטי איתה את העניין...

למעלה