משהו שרציתי שתראו:)

bsbgirl

New member
משהו שרציתי שתראו:)

מה לא אמרו על החדר שלי? קופסאת שימורים, סתם קופסא, משוגע, טיניבופרי ועוד ועוד אז החלטתי לשים כמה תמונות שלו:) ותגידו אתם מה דעתכן לא רואים כל כך טוב כי המצלמה שלי עשתה בעיות:-S

bsbgirl

New member
זהו../images/Emo13.gif

יש עוד אחד שממש לא רואים כלום...חחח אני לא ממש יודעת לצלם סילחו לי...
תגידו לי מה דעתכן טוב?

vashla

New member
וואו את ממש משוגעת עליהם!

לי יש חדר ורוד עם תקרה בצבע תכלת,וילונות ורודים,מיטה מעץ בהיר ושולחן כתיבה מאותו עץ,ומלא בובות פרווה. את האמת,לא הייתי רוצה חדר כזה. אבל מגניב! הם הרבה מחיי,אבל ממש לא הכל. היה לי קולאז' די גדול על הדלת,ועכשיו יש רק פוסטר אחד. שאת תעשי שינוי,תודיעי לי. שורה תחתונה: אחלה של חדר. נ.ב. מנדי, למה עזבת את פורום ג'יי לו?

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifוואו!!

את בהחלט אוכלת, שותה ונושמת בקסטריט...אני כבר לא שמה חומר שלהם על הקירות...יש לי רק פוסטר ע-נ-ק-י מעל המיטה של העטיפה של הדיסק של ניק...
למה עזבתי את פורום ג'יי לו? למען האמת לא עזבתי סופית. באו מלא מעריצים של אבריל לאבין לפורום כדי "להגן" עליה. מה זאת אומרת? זאת אומרת שהיא לכלכה על ג'ניפר, כמה מהפורום של ג'ניפר קראו לה "כלבה" והשאר היסטוריה...בקיצור הסיפור נהיה דיי מכוער. קללות עפו לכל מקום והמעריצים של אבריל עשו בלגן בפורום של ג'ניפר... אז לא רציתי להיות בפורום כזה, אחרי שהשקעתי בו והקדשתי הרבה מזמני לפורום. בכל מקרה, השרשור הזה נמחק והעיניינים נרגעו, ואני מקווה שהכל חזר לקדמותו.... סיפור ארוך האא...

bsbgirl

New member
חחחח../images/Emo13.gif

חחחח איזה כיף לקרוא תגובות טובות חחחח!!! בכל מקרה..."את בהחלט אוכלת, שותה ונושמת בקסטריט" איזה משפט יפה!! אני שוקלת אם לשים אותו בחתימה שלי
אממממ כשיהיה לי בטריות חדשות/אולי אני אקח מידיד שלי את המצלמה שלו כי יש עוד קטעים שצילמתי ולא רואים פשוט כ-ל-ו-ם... חחחחח ואני משתדלת לעשות את החדר שלי פאנטי ככל שאפשר...אם אחותי לא הייתה איתי הייתי עושה השתלטות מלאה...
מין..מקדש בקסטריט בויז.... אני נורא גאה בזה!!
וחוץ מזה הכי כיף להתעורר בבוקר ולראות את הפרצופים שלהם מסביבי!! איזה דרך נפלאה לפתוח את הבוקר!! אהההה אם מדברים על זה כבר....אני קונה כרית שלהם ישר מגרמניה!!! להלהלה!! אני אצלם גם אותה חחחח כשהיא תגיע

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifתתחדשי כבר

על הכרית...
את יכולה לשים את המשפט ההוא בחתימה, הוא באמת נשמע טוב.

bsbgirl

New member
למה שאני אעשה שינוי?

דווקא חשבתי להוסיף עוד אבל אין לי איפה בנתיים...

vashla

New member
לא סתם.. אל תביני אותי לא נכון

גם אני חושבת שזה נפלא להרדם שהם "מסתכלים" עליי,ולהתעורר עם הפרצופים היפיופים שלהם,ות'אמת,ביום הראשון של שנת 2003,המילה הראשונה שלי היתה בקסטריט בויז והשניה זה ניק קרטר. השיר הראשון של שנת 2003 זה היה the call. אבל אני מדמיינת את עצמי יום יום ככה,ונראה לי שיום אחד אני אתאבד. אני כנראה סוג כזה של בנאדם. אני חייבת מרחק מכל אחד. תישאלו את נסטי גירל ואימג'נרי דיווה.

LiOr CaRtEr

New member
אני מזדהה...

טוב, בעיקרון החדר שלי נראה ככה, אפילו יותר גרוע, בערך מסוף 1996.... בחיים שלי לא ראיתי מישהו שעבר אותי, והאמת לא חשבתי שעוד יש אנשים עם חדרים כאלה.. אבל לפני בערך שנה וחצי צבעו לנו את הבית והייתי צריכה להוריד את כל הפוסטרים וכל מה שהיה שם והייתי מאוד עצובה... :( אבל צבעתי את החדר בכחול ועיצבתי אותו מחדש והכל היה ס22ה ועדיין שימרתי את המסורת של אהבת הבקסטריט!! חוצמזה שלפני בערך חודשיים עברתי חדר!! עשו לי חדר חדש משני חדרים שהיו בבית (הפכו אותם לחדר אחד גדול וענקי) ועכשיו אני חיה בו...... והוא הרבה יותר יפה ממה שהיה לי עד עכשיו... אבל התמונות שלך ממש עשו לי נוסטלגיה משנות ה90, שבכלל בזמן האחרון אני נורא מתגעגעת אליהן...... אלה היו ימים... חחח :)

למעלה