משהו שרציתי לומר.

nando

New member
משהו שרציתי לומר.

נכנסתי לכאן באקראי,ומשהו בכאב שנשמע כאן תפס אותי.אני לא מומחה בכאב,וגם לא ב איך למגר אותו. למרות זאת יש בי משהו שרוצה לצאת החוצה ולהיאמר. אני יודע שהמקום ממנו אני מדבר אינו מקומכם. יתכן שדברי הם ``בבחינת איש זר לא יבין זאת``. מזווית מבטו של אדם, שלא נצרב באש של האלימות המכוערת אותה אתם עברתם. אני חושב על כך ואני מתכווץ. אני חושב על אחד שכזה אשר חמס בכם. ועשה בכם את מעשה מכוער ומצלק. ומניעיו כלל אינם חשובים לי. עקר הנפש הזה הוא עקר נפש. מפגר בהתפתחותו הנפשית. מטומטם גמור שאין לרחם עליו. דינו אחד, ויסלחו לי אנשי זכויות האדם – לינץ. אבל הוא לא מעניין אותי כרגע. בעצם הוא לא מעניין אותי בכלל. מעניין אותי להגיד משהו שאולי יחזק את מי שפתאום כוחותיו עזבוהו באחת. אותן ואותם אלה אשר, איזה סוג של מוגבל נפשית, עשה בכוח, אני מדגיש, בכוח ! חמס את גופכם. המטומטם הזה, אשר לא הפנים שאת מה שהוא עשה בגופכם בעצם, היה זה אין ספור מונים שווה יותר, לו קיבל זאת ברצון, ברכות ובהסכמה באינטימיות, מבן/ בת זוג אוהב. אתם, האם זה מה שאתם ? האם מעשהו של חסר חוליות שכזה, יכול עליכם כל כך ? האם כל מה שהייתם לפני, נעלם ? האם חלש שכזה יכול להעלים את יופייכם הפנימי ? להפחית את מה שגורם לסובבים אתכם לאהוב בכם ? את החיוניות שלכם ? האם ראוי שתייחסו לו כות מאגיים שכאלה ? אין שני אנשים זהים,ולכן אין שנים העוברים מצוקה דומה בצורה זהה. אבל דבר אחד אוכל להגיד בבטחה, תאהבו את עצמכם. הסתכלו בפניכם בראי, וראו שם את האיש שהכי יכול לעזור לכם.ואם הוא כרגע קצת חלש, וקצת קשה לו, אז מותר ורצוי להישען קצת לאחור. מותר לשחרר אנחה מותר, לבקש עזרה. זה אפילו רצוי. תהיו חזקים לא קשוחים !

מורני !

New member
משהו שרציתי להשיב..

אני עונה אך ורק בשם עצמי. כן אני זו מה שאני - אחת ש... ולא יותר ולא פחות. כן ומעשה זה, מסתבר, יכול עליי ככה.. ואיך אדע מה הייתי לפני? כל מה שאני כיום זה מה שבניתי רק אחרי. ``חלש כזה`` ... ניסוח שלך.. לא נכון בעניי.. אבל לא נורא... ו.. יופי פנימי אין לי - בגללי? בגללם? לא יודעת. כן!!! מאוד!!! מותר הכל נכון - השאלה מה אפשר? האם כשאתה מתקשר לחבר להגיד לו ``רע לי`` ומוצא את המילים לדבר, האם אתה יכול להבין את אלו שאיבדו את המילים? ואני מעדיפה קשוחה.. כי חזקה אני בטוח לא. תודה.

למעלה