משהו שרציתי להגיד

דנה^^

New member
משהו שרציתי להגיד

ואני תמיד שוכחת: שמתי לב שבזמן הזה לפני ההירדמות החושים פועלים יותר טוב, למשל כשאני מקשיבה למוזיקה אז בדרך כלל ביום-יום אני שומעת את העיקר- תופים, קצב, מילים, מנגיבה עיקרית.. אבל כשאני הולכת לישון אז אני שומעת הרבה יותר טוב את הדברים שברקע. לא יודעת למה זה קשור אבל התחשק לי להגיד :)

ואני רוצה להוסיף

בתור מי שאוהבת לכתוב, דווקא ההשראה באה לי בדרך כלל בלילה. אולי זה פשוט בגלל שבלילה יש יותר שקט ואולי בגלל שמראש אנחנו מכינים את עצמנו למצב של מנוחה ורגיעה, כי ככה המוח "מתוכנת", גם אם אנחנו לא ישנים בשעות האלה. (למרות שכמובן רצוי לישון, אחרת לא נחלום ואז, על מה נכתוב כאן) :)

דנה^^

New member
נכון!

גם אני שמתי לב לזה.. אולי זו הסיבה שבגללה אני יותר טיפוס של ערב.. בערב יותר נוח לי, יכול להיות בגלל הקטע הזה, זאת עוד סיבה למה יש לי בעייה קשה עם שעות 0.. לפעמים אם אני לא יושנת מספיק ויש לי שעת 0 אני קמה ואני כל כך עצבנית ובמצב רוח חרא.. לעומת זאת בערב בדרך כלל אני שלווה כזו.. וגם אני כותבת ושמתי לב גם שבערב הרבה יותר נוח, לפעמים סתם אחרי שכבר נשכבתי במיטה לישון אני מתחילה לחשוב ואז צצים לי רעיונות.. (ברור שזה יכול לקרות בכל שעה ביום, אבל בערב בעיקר נראה לי, או בשעות ממש ממש מוקדמות בבוקר, כמו 5-6 כשעדיין חשוך בחוץ וכולם ישנים...) :)

למעלה