משהו שרציתי להגיד...

משהו שרציתי להגיד...

עוד לא ראיתי ת'פרק של שישי אבל הבנתי שברוק תבקש מריד'ג שיי'תן עוד צאנס לנישואיהם.. עכשו-זה ממש עיצבן אותי כי ,אני לא מבינה-ברוק צריכה לבקש?? ר' צריך לרדת און היז הנז אנד ניז ולהתחנן לברוק שתקבל אותו אחרי מה שהוא עשה לה.. ואם אפשר אז גם לצרוח על אמו ולהעמיד אותה במקום שלא יהיה לה ספק מה הוא מרגיש כלפיה.. אבל ברוק צריכה לבקש??? זה נראה לכם הגיוני.....??כי לי זה נשמע הזוי לגמרי ותלוש... אבל הי,אנחנו מדברים פה על אופרת סבון ועל ר' אז....... טוב אני אלך עכשו לראות מה הי'ה..

arielbbb

New member
../images/Emo58.gifקרוב מעליי. ככה זה בסידרה

תמיד עושים את ברוק בתור העלוקה.. איך היא אמרה בפרק האחרון-חבל שהיא יצאה הקורבן.. מציגים את דמותו של ריד'ג בתור אחד שלא יודע לבחור/לעמוד על שלו.אפילו לטיילור ברור לגמרי שהוא מעוניין בברוק,ולא בה.אבל היא עדיין נשארת איתו, וריד'ג החמור שוב משחק בברוק..כרגיל,אז אין מה להתפלא פה. תמיד היה תמיד יהיה.ריד'ג ממש חסר עמוד שידרה ובמקום שהוא יתחנן ויפצה את ברוק-היא מבקשת ממנו לחזור חזרה. זה לא הגיוני אבל זה התסריט שברוק תמיד נדפקת ויורדת על 4 כדי להשיג את רצונה.

arielbbb

New member
מה שכן יהיה- ../images/Emo58.gif

ריד'ג יגיד לברוק שהוא עדיין לא יודע ולא בטוח..קישקוש. אז ברוק תגיד לו שהיא גמרה איתו סופית ותעיף אותו לכל הרוחות-כראוי. תם עידן ריד'ג את ברוק. ריד'ג מעכשיו תמיד ימלמל שהוא הפסיד והיה צריך להיות איתה,ויעשה לה עיניים ויקנא בקשרים הרומנטיים הבאים שלה..אבל היא לא תשים עליו.GO BROOKE

faery18

New member
../images/Emo58.gif

טיילור אמרה לרידג' שיגיד לה עכשיו עם מי הוא באמת רוצה להיות, כדי שהכל יהיה הוגן ופייר.(
טיילור לא יכולה לחיות בשקר וברמאות) היה לה ברור שההתקף לב המזויף של סטפני השפיע בצורה כלשהי על ההחלטה הסופית של רידג'. זה לא שהיא הבינה שרידג' לא אוהב אותה ממש לא. היא פשוט רוצה שהכל ילך בדרך הישר
ועובדה שכאשר ברוק תגיד לרידג' לתת סיכוי נוסף לקשר שלהם הוא לא יענה לה בדיוק בחיוב
אם הוא היה רוצה להיות איתה כל-כך הוא כבר היה עושה זאת מיד אחרי שסטפני גילתה לכולם על ההתקף לב המזויף שלה.

Elizab3th

New member
אז מה בדיוק היה בפרק של יום שישי?

לצערי אני עם שפעת ונרדמתי
דוקא את הפרק של יום שישי לא רציתי להפסיד

Elizab3th

New member
מקריאה בהמשך העמוד כאן הבנתי שלא

שודר הפרק ביום שישי, נכון? מקווה שלא הפסדתי

238

New member
../images/Emo45.gif

בס"ד לא ראיתי,אבל נראה לי שיש הסכמה כללית נכון לעכשיו בין 'מעריצי' ברוק |מלכה| וטיילור
שרידג' אדיוט

faery18

New member
אכן רידג' הוא אדיוט!../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif

בהתחלה הוא עוזב את טיילור לבד ומלווה את ברוק לביתה
דבר שאני במקום טיילור לא הייתי עוברת עליו בשתיקה! אבל מה לעשות..
כזאת היא טיילור
, ולאחר מכן, מראים שבפרק הבא הוא לא בדיוק רוצה לחזור לברוק.. אז אני שואלת את עצמי-האם רידג' בכלל יודע מה הוא רוצה מעצמו
בחורות הן לא מישחק ולא גרביים להחלפה!

leder2

New member
בדיוק וחוץ מזה חסר לו שהוא מוותר על

טיילור הנשמה כפרה עליה

M a g n u s

New member
רידג' אידיוט, אבל גם ברוק עצבנה

אותי היום- כאילו טוב שרידג' רק מושיט לה את היד והיא ישר קופצת לדום ורצה לזרועותיו- כאילו בובה, לא למדת כלום ב-18 שנה האחרונות
ברוק שכחה הכל- איך שרידג' זרק אותה מהבית, התנהג אליה בצורה מחפירה, התחתן עם טיילור מבלי בכלל להודיע לה, ועכשיו היא כבר מדברת איתו על לחזור להיות משפחה
עד כמה שאני אוהב את ברוק, בקטעים האלה בא לי לנער אותה ולהורות עליה להפסיק לעשות צחוק מעצמה
מה גם שברור לי איך רידג' יגיב מחר
עוד סוגייה שהאמת מעניינת אותי כבר כמה חודשים
מה נסגר עם השיער של ברידג'ט
הוא נראה פשוט רע- יבש כזה, בלי צורה- שתלך לספר של אמא שלה ASAP
ודבר אחרון- דנטה הזה פשוט סקסי ברמות מטורפות
יאאאאאאאמי

faery18

New member
דנטה...../images/Emo99.gif

מי צריך את ניק המזדקן המשעמם הזה כשיש לך את הדבר האמיתי?
אוף ואיזה באסה שהקטע איתו ועם ברידג'ט היה רק חלום:( טוב זו בריג'ט.. היא אף פעם לא מצטיינת בחכמה כשמדובר בגברים..

Indiman1

New member
לדנטה היום היה חלום

רק בשביל להראות אותו שוב עם חצי פלג גוף עליון... אולי די כבר ?!

../images/Emo9.gif דנטה ../images/Emo3.gif

ובכלל איזה מין רעיון זה ניק וברידג'ט ביחד? ברידג'ט כאילו בשנות ה-20 לחייה וניק לפחות בשנות ה-40 לחייו, לא?! הוא יכול להיות הסבתא שלה!! ברור שהרבה יותר מתאים לה דנטה...

מייסו

New member
כמה דברים לגבי הפרק של היום

ברוק ברוק ברוק, לא לומדת לקח, למה לרצות לחזור למי שזרק אותך באכזריות כזו? לא מגיע לך מישהו ברמה של רידג', את יכולה למצוא הרבה יותר טוב! סטפני איבדה סופית את כל בני בריתה היום, הגיע הזמן שתלמד קצת מה זה להרגיש לבד, (מה שברוק חשה כל השנים בגללה). ולגבי ברידג'ט, אני לא זוכר איך קוראים לשחקנית החדשה, אבל היא פשוט מדהימה ביופיה וגם בכשרון המשחק שלה! אני התאהבתי!

ברידג'ט../images/Emo35.gifהחדשה../images/Emo35.gifמדהימה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

פויה
טוב, זה כמובן עניין של טעם אבל בכל זאת...אשלי ג'ונס לא מדהימה ביופיה...היא לא מכוערת אבל בטח שלא יפה. והשיער
אוייי השיער
צודקים Magnus ו-Indi גם אני שמתי לב לעניין הזה...לגבי יכולת המשחק שלה אין טענות
הפרק של היום היה נחמד, איזה פרצוף עשתה טיילור לסטפני כשרידג' לקח את ברוק ויצא איתה...

למעלה