משהו שרציתי לדעת

junior tm

New member
משהו שרציתי לדעת

האם VB גם כלי כלשהו לבניית משחקי מחשב, או שלבנות איתה משחקים זה דבר צדדי כלשהו, כי אני תמיד הייתי רוצה לעסוק בבניית משחקי מחשב כשאני אהיה גדול (אני בן 17) ורציתי לדעת אם אני אלמד באוניברסיטה מדעי מחשב אז זה ירחיק אותי ממה שאני רוצה להיות ויוביל אותי לעבודה משעממת של מתכנת שכיר או שגם זה יקרב אוית בדרך כלשהי, ובקיצור - למתכנתי משחקי מחשב יש צורך בידיעת תיכנות כמו VB וכאלה או שמספיק להכיר את התוכנות ליצירת משחקי מחשב כמו שהוזכרו פה מקודם. בתודה מבואס

junior tm

New member
זה השאלה האמיתית

כן בידיוק הבנתי מה אני רוצה לדעת איזה ידע רכשו אנשים שהעבודה שלהם זה לתכנת בחברה של משחקי מחשב חוץ מהמעצבים והאנימטורים

freak2100

New member
אפשר לתכנת משחקים בVB...

אבל אני חושב שהמשחקים היותר רציניים נבנים בעזרת C\C++ בשילוב של פונקציות של DirectX או OpenGL

Fantasy WRC

New member
אפשר לבנות משחקים רציניים גם בVB../images/Emo13.gif

אנחנו אישית, בונים משחק בDIRECTX בעזרת VB.NET

מה זה משנה VB או C++???

DIRECTX עובד טוב עם שניהם למרות שרוב החברות עובדות עם C++ מכיוון שיש המון מודולים מוכנים לשימוש בשפה הזאת וVB (באמת שלא בצדק) נחשב לעיתים לשפה קצת פחות רצינית. נ.ב אני עובדת בעיבוד תמונה בהצלחה עדן

neko

New member
היה לנו דיון על הנושא לא מזמן

אם תריץ חיפוש מתקדם על השם שלי תמצא את הדיון, כנראה היה לפני פחות מחודש. בכל מקרה, VB היא שפת תכנות חלשה יחסית, ומה שתוכל לעשות איתה תוכל לעשות גם עם GAME MAKERS למיניהם. בשביל לעבוד בחברת תכנות גדולה, תצטרך תואר במדעי המחשב (או תחום דומה) או אנימציה או סאונד וכו', וכמובן הרבה נכונות לעבור לארה"ב או אירופה.

junior tm

New member
תודה אני אלך לחפש את הדיון

מה הכוונה בסאונד? יש לי נכונות בישביל זה(לעבור מפה)

למעלה