משהו שרציתי...... (ארוך)

משהו שרציתי...... (ארוך)../images/Emo32.gif

אז ככה מי שמעוניין לקרוא (זה ארוך) שישאר, מי שלא שידפדף הלאה (בסבבה). מי שמכיר אותי ומי שלא שלום! יש כמה דברים שהתאפקתי מלומר והכל בגלל שלא ממש רציתי לארגן כאן מלחמה או ריב וירטואלי מיותר וסתמי, אבל עכשיו אחרי שקראתי בשבועות האחרונים את התגובות שלכם, אני מרגישה שיש כאן מקום קטן בשביל לכתוב כמה דברים ואת הדעה האמיתית שלי. כן, גם אני הופעתי בבלוגים במלוא הדרי! וגם אני חייכתי וניסיתי לעמוד על הבמה מול עיניו הבחונות של קהל וירטואלי ומצאתי עצמי חוזרת שוב ושוב עד כמה לא חסר לי מאומה בחיי, אך כל הזמן הרגשתי איך מטיחים בי אשמות וב-3 דקות בונים עלי דו"ח פסיכולוגי שבו מסופר עד כמה חסרים לי מהויות בחיים ובגלל זה פתחתי את הבלוג שלי, אז מכאן אני מוסרת לכל פרופסורי הבלוג כי טעות בידיהם, ואני יכולה להבטיח לכם כי הכל בחיי עומד על מי מנוחות, אני מאושרת בחיים שלי, בבעלי ובבת שלי, יאמינו או לא זה כבר ממש לא מעניין אותי, אני את שלי עשיתי. למרות כל ההצקות הבלתי פוסקות של "תעמדי, תקומי, תפליצי..." האמנתי שאם אני אתן את הזמן אותו מבקש יבין כי כאן לא ימצא את ה"פחזניות" שלי מציצות החוצה וגם לא ארקוד מול מסך, אני לא מדריכת כושר או אירובי, צ'טערת... ובקשר לתחרות שהיתה, מי לא היה רוצה באיזה חופשה מתוקה באילת, אבל כנראה שאני לא ממש עומדת בקריטריונים של הבלוגים, אבל לא נורא, הכרתי כאן המון ניקים שמאחוריהם עומדים אנשים מדהימים, מרתקים וכאלה שגורמים למדיה האינטרנטית הזאת לתפוס קצת צבע ורוד. אז לכל אלה שהעלו בי חיוך, אני מוסרת כאן תודה, תודה על כך שהייתם מי שאתם באמת ולא התחבאתם מאחורי דימוי שונה! וזהו, אני מאחלת הצלחה לכל הבנות שפיזזו מול מסך ולכל אלה שקראו לעצמן כוסיות עולמיות, נחמד לראות שיש לכן ביטחון עצמי והפגנתן זאת בכל הזדמנות, למרות שאני מאופקת מכדי לומר שלדעתי זה לא היה בטעם ולפעמים אפילו כעסתי, אך דעו לכן אתן יכולות לעשות מה שתרצו בחיים ואני בטוחה שבמהלך הדרך תלמדו ותבינו. אז זהו! היה ארוך.... אבל לא נורא! לכולם שבוע טוב!

את תמיד יכולה לחזור ולהתפשט....

דרדסית, את תמיד יכולה לחזור לבלוג ולהתפשט........תמיד בעתיד יהיה מקום בשבילך....ואת לא יכולה לדעת מתי תחזרי....הבלוג טי וי ממכר.... מי שמתרגל לא יכול לעזוב.....אז תמיד תוכלי לחזור....ותמיד תוכלי להתפשט אם תרצי..... קשקשני 21.3.2004

קשקשני יקר....

לא מסרתי כאן הודעת פרישה אלא רק סיכום התחרות שהיתה ודעתי האישית למרות שהיא היתה די מאופקת, אני הייתי כאן גם לפני כל התחרותיות הזאת, ואולי אם היה לך קצת כבוד היית מבין שהליגלוג שלך לא מוסיף שום דבר וההפך רק הוכחת לי כמה נמוך ניתן להגיע כשה"מערוך" נמצא למעלה. אז את ההודעות הרוויות סקס שלך תשלח למישהי אחרת, אני חושבת שניתנה לך האפשרות לבחור באיזה בלוג שרצית והיה שם די הרבה חומר (סיכה) טוב, כאילו עולם הבלוגים נוצר עבורך. אז אל תשמור לי מקום של כבוד ביציע ה"כבוד" אבל תודה שחשבת עליי! בפעם הבאה שאתה שולח לי תגובה, תן קצת ריספקט ממי אני לא נערה בת 17 שמנענעת את גופה ומחכה לשקלים וירטואלים. לילה טוב לך.... דרדסית 21/3/04

הכל נפלא!!!!! וגם....

לפני רבע שעה הודיעו לי שעברתי טסט, גם אני וגם אחותי!!!! אז החיוך יהיה מרוח עליי לפחות שבוע!!! בלי עין הרע טפו טפו שום בצל ארק גוייבה!

למעלה